Цветелина с нова авторска Коледна песен

 

Цветелина изненада неочаквано своите почитатели с напълно различен проект от всичко, което е правила досега. Това е нова линия, на която изпълнителката поставя основата с първата по рода си в нейната кариера песен.

„Коледа” е по музика и текст на Цветелина. Аранжиментът е на Светослав Лобошки. Песента е в изцяло поп линия. Напомня на американския стил Госпъл. Интересното е, че „Коледа” е в дуетно изпълнение с 9 годишната Светлинна Миткова от гр.Козлодуй. Цветелина познава детето от бебе и в своята страница във фейсбук сподели, че тогава я е орисала да има ангелски глас. Ето, че дойде времето, в което заедно да представят на публиката едно изключително светло и докосващо послание.

Своят положителен принос към новата авторска Коледна песен, привнесоха децата от  Музейна Музикална Школа – Асеновград, с ръководител Веси Пашалиева. Така се е получил един изключително зареждащ музикален проект. Според специалисти в духовната област, това е музика от новите вибрации, които повдигат слушателите.

За кристалния звук е отговорен тонрежисьора Ангел Ефтимов.

Изненадите не свършват дотук. Видео реализацията е на режисьора Иван Енев, който създава една жива приказка с усещане за вълшебен свят. От кадрите личи, че всички участници са присъствали със сърцето си Тук и Сега, и това личи осезаемо. Цветелина споделя, че тази песен и видео имат способността да отключат и най-закоравелите сърца.

Коледната приказка е реализирана в „Бялата къща”, в стария град на Пловдив. Това е едно място имащо за цел да приобщи културния елит на града, както и да създава различни събития свързани с творческите изяви на Пловдивчани.

Прекрасните фотографии са дело на Ваня Христова. Тя успя да улови едни от най-вълнуващите емоции на участниците по време на видеореализацията.

Двете изпълнителки са в еднакъв стайлинг, дело на дизайнерката Анета Атанасова, който създава усещане за цялостност между тях.

Специален творчески принос има известната художничка, както в България, така и в чужбина – Ралица Денчева. Нейните мистични послания, добавят допълнително повдигане на творческата атмосфера. Тя предостави свои картини, които зрителите могат да видят и усетят от видеото на песента. В края на снимачния процес, Цветелина получи неочакван подарък от благодарните родители на дуетната й половинка Светлинна Миткова, а именно, любимата картина на Цветелина от художничката, носеща името „Триединство” – изразяваща дете, което държи в ръката си символа на Любовта.

Какъв по-добър финал за този вдъхновяващ процес. Оттук нататък, нещата остават в ръцете на слушатели и зрители, които да пренесат посланието в техния свят. Така ще бъдат част от това Рождествено тайнство.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене