Как да разберете, че ви слагат рога

Привет ревнивци, неуморни преследващи, следотърсачи и частни детективи в свободното си време. В този материал ще си говорим за това как още повече да засилите мнителността и съмненията си,  за това че приятелката или жена ви изневерява, и в крайна сметка окончателно да съсипете брака си, да ѝ налетите на бой и евентуално да прекарате остатъка от живота си самотни и нещастни в Централния софийски затвор.

Тези встъпителни думи имаха за цел да откажат патологичните ревнивци от по-нататъшно четене, защото прекаляването с ревността хич не е добро нещо. Може и да ви се струва невероятно, но границата между нормалната човешка ревност и това да се дегизираш като борче и да дебнеш жена си пред входа е много тънка. Така или иначе на всеки мъж понякога му е минавало през главата, че е възможно благоверната му да се опитва да го обзаведе с чисто нови рога като на благороден елен, с такъв диаметър, че да му се наложи да влиза през врата на ребро. Такива подозрения са особено силни, когато се приберете по-рано от работа и жена ви се е разположила с двама мъже в спалнята. Но дори и тогава нищо не е сигурно, може, например, това да са ѝ братовчеди и просто да си почиват.

Нека оставим тези екстремни ситуации настрана и само за миг да си представим, че имате само бегли подозрения, че жена ви ви изневярата. Има няколко признака, по които можете да разберете дали притесненията ви са основателни, или напразно сте си дали парите за „Макоровия“, дето го взехте от Илиянци на черно. Преди да започнем обаче, не забравяйте, че изневярата не е точна наука и дори и всички признаци, изброени по-долу, да са налични, може жена ви да е вярна като Пенелопа. В същото време може да е потайна като Щирлиц, но да е изръшкала целия квартал.

Не ще вече любовна игра

Сексът набързо винаги е бил забавен, но ако всеки път, когато подходите към нея с определени намерения, тя запрята полата и ви казва: „Давай по-бързо, че след 7 минути съм на тангентор“, значи имате проблем. Както вече сме говорили, жените кой знае защо възприемат секса като някаква емоционална манипулация, а след като жена ви набляга само на физическата страна на нещата, значи е много вероятно да си играе на Ромео и Жулиета с някой друг. Тогава вие пък трябва да влезете в ролята на Отело, освен ако идеята баджанакът да продължава да се нагърбва с лигавата част и гушкането, а за вас да остава само чистия секс, не ви допада повече.

Започва да ви разказва повече за ежедневието ви

Ако времето, в което ви се налага да слушате за това как е минал денят ѝ, се е увеличило от 2 на 4 часа, значи има нещо гнило в Дания (странно защо все път като заговорим за изневери опираме до Шекспир, но както и да е). Психологията за това е много проста – възможно е жена ви да се опитва да прикрие следите си със словесни ескиважи, да ви залива с потоци от думи, за да ви залъже, че цял ден била заета с работа и други нейни важни задачи, а всъщност да е била в мотел „Дискрет“ с баджанака. Това е стара аксиома от руската разведка – „ако някой говори много, значи крие нещо“ (също като аксиомата „за електрошока няма тайни“, но това е друга тема). Така или иначе, ако жена ви бълва повече празни приказки от обикновено, наострете уши и следете за несъответствия. Е, винаги съществува варианта хроничната ѝ логорея просто да се изострила, но това едва ли е по-добрият вариант.

Нервна е и пази вещите си

Това е класическият синдром „гузен негонен бяга“. Ако изпадне в истерия, когато вземете телефона ѝ, за да го преместите от масата, значи вътре има нещо „интересно“. Всякаква нервност и гузно поведение може да е сигнал за изневяра. Може да се опитва да ви каже обаче и че, когато е паркирала пред блока, е ударила нейната кола във вашата, но все още не може да намери правилните думи… все едно, че за такова нещо има правилни думи.

Спре да ви досажда през деня

Има ли нещо по-лошо от седемдесетте напълно ненужни обаждания от жена ви, на които трябва да отговаряте всеки ден. Или пък от съобщенията ѝ: „Как си?“; „Какво правиш?“;“Зает ли си?“ „Мислиш ли си за мен?“; „Защо не ми отговаряш?“; „Защо ме псуваш?“. Оказва, че по-лошо от това е да спре изобщо да ви тормози през деня, защото това автоматично означава, че си е намерила друг, върху когото да го прави и „с кого да го прави“.

Спре да мрънка

Жена, която ни ви опява за това че не сте вдигнали дъската на тоалетната, че не се държите добре с майка ѝ, че не ѝ обръщате внимание и че краката ви миришат, може да ви се струва като „жена-мечта“, но не е. Освен това „жената-мечта“ има само една характеристика и това е чашка D. Но да се върнем на въпроса с мрънкането – ако жена ви спре да ви вгорчава живота, значи се е случило най-лошото – спряло е да ѝ пука за вас. Не я интересува какво правите, защото си мисли за друг и понася всичко, защото знае, че после ще иде другаде. Ако жена ви спре да се кара с вас, е много вероятно да е решила да ви сменя. Най-добрият начин е да предприемете изненадващо нападение и да я смените вие първи.

Напомняме ви, че ревността води до скандали, те водят до битово насилие и битов алкохолизъм, които пък водят до панделата, така че бъдете внимателни и три пъти мерете, веднъж режете или стреляйте, или бесете…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене