Хороскоп за 16 декември

ОВЕН
За повечето от Овен неделя идва с приятно пътуване. Много силен ден за партниране, подписване на договори и работа с държавни учреждения. Откриват се и добри възможности за справяне с паричен проблем. Избягвайте конфронтации, имате врагове срещу себе си, които са безпощадни.

ТЕЛЕЦ
Неприятна и досадна ще бъде неделя за тези Телци, които ще се занимават с финансови въпроси. Не са изключени спънки и изчакване по спешни за вас задачи, особено при работа с банки. Много добър е професионалният ден, където са видими хубави новини и неочаквано получаване на пари.

БЛИЗНАЦИ
Неделя е хубав ден за Близнаците с нови алтернативи за мнозина. Предложенията са благоприятни, а и вие сте в състояние да направите верен избор. Работният ден е натоварен, тъй като се налага да се съобразявате с някакво ново положение, касаещо финансово подобряване. Успех!

РАК
Хубав ден за Раците, въпреки че не сте се отървали от притесненията си. Неделя се свързва с важни промени в живота ви и засяга работата или социалния ви статут. Не сте оптимистични относно новото положение, но то е благоприятно. Познавате враговете си и се пазете от тях, не споделяйте намеренията си.

ЛЪВ
Промяната, валидна за неделя, засяга и Лъвовете, но при вас тя е лична и владее любовта ви. Безпокойствата и грижите относно работата ви ще тласнат мнозина към срещи и създаване на връзки. Подходящ ден за контакти. Имате влиятелна подкрепа и ще ви бъде направено добро предложение.

ДЕВА
Девите са потиснати и отегчени от проблеми, но неделя е доста благоприятна относно пари и професионална заетост. Дори мнозина от вас на работното място ще имат повод за празник. Тези от вас, които очакват съобщение, касаещо интересуващ ги въпрос, днес няма да го получат. Бъдете търпеливи.

ВЕЗНИ
За Везните денят е добър и предоставя възможности за неочаквани радости. Но в много случаи те могат да бъдат помрачени от неприятна промяна, засягаща бюджета ви. Неделятя носи успех и създава добри условия за разговори с началниците за заплащането ви. Действайте.

СКОРПИОН
Денят е свързан с трансформации, касаещи парите за много от вас, но не става въпрос за неприятности. Неделя е лоша за срещи с приятели, защото ще възникне напрежение в отношенията и не е изключено да последва кавга. Някои от Скорпион ще претърпят несправедливи обвинения.

СТРЕЛЕЦ
Понижена е действеността ви в неделя, което в много случаи се дължи на неочаквано съобщение – доста важно за вас. Именно по тази причина не сте концентрирани за работата си. Така може да очаквате трудности. Мнозина ще се зарадват от посещение на близък в дома им с добра новина.

КОЗИРОГ
Неделя е щастлив за Козирозите по много причини – ще имате прекрасен работен ден и бързо разрешаване на важните дела в бизнеса. За някои е възможно да имат професионални проблеми, но разрешаването им не подлежи на съмнение. Среща с приятел ще ви донесе предложение за делови ангажимент.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите имат да решават свои проблеми и не знаят откъде да започнат. В цялата работа има много неяснота и това ви смущава най-много. Ако някой от тежките въпроси е финансов, ще имате подкрепата на приятел. В любовно отношение разбирателството е трудно постижимо, овладейте положението.

РИБИ
Рибите са много притеснени за развитието на някои лични въпроси, за които все още нямат никакво известие. Но вашите проблеми ще се решат още днес. С това ще отпаднат и някои домашни притеснения. Мнозина от бизнесмените са изправени пред неразрешими въпроси. Не се отчайвайте.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене