Благотворителният концерт на МБСП събра 3000 лева за децата Мария, Христо и Любчо

3000 лева е събраната сума снощи на традиционния благотворителен концерт в Дома на културата който за девета поредна година  организира  Младежкото обединение на БСП Гоце Делчев . Тази година сумата ще бъде използвана за подпомагане на трите ангела Мария,Христо и Любчо ,съобщиха от младежкото обединение .

В благотворителната инициатива на младите социалисти тази година се включиха  децата от ДГ“ Джани Родари“ , Неврокопски ансамбъл за народни песни и танци ,“ Електрик денс“,Оркестъра на Панчо Панаьотов, талантливите неврокопски изпълнители , Вили Пендичева, Марио Василев, Боряна Карпузова,Срисия, театралната трупа от НПГ“Димитър Талев“ ръководена от Виктор Кападжиев и др.  Препълнената зала аплодира всички участници на сцената за прекрасния концерт спектакъл и разбира се и организаторите на благородната  инициатива от Младежкото обединение на БСП . Сред подкрепящите страхотната кауза на младите социалиста  и нейни спомоществователи са  кмета на община Гоце Делчев Владимир Москов, народния представител Богдан Боцев ,заместник кмета и председател на областния съвет на БСП Валери Сарандев, Областният съвет на БСП , както и фирмите „Феникс Неврокоп“ „Мълчанков „ООД, Борса Малев и др.

На Коледа наистина стават чудеса , всички заедно направиха тази Коледа истински вълнуваща и незабравима за малките Мария, Христо и Любчо.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене