Представители на ГЕРБ-Перник уважиха 65-годишния юбилей на ОДК-Перник

С приказен концерт-спектакъл възпитаниците на ОДК-Перник зарадваха перничани по случай „65 години извънучилищна дейност в Перник“. Талантливите деца  на Перник изненадаха гостите с емоционално представление, което разтопи сърцата на областния координатор на партията Вяра Церовска и на народния представител д-р Александър Александров.
„Наистина се вълнувам, но повече се гордея с този дом, който прави всеки празник различен. Толкова много поколения са получили знания, умения и любов от учители, които се раздават до край. Пожелавам ви упоритост, търпение и нестихваща стремеж към покоряване на нови върхове. Вярвам, че още много години ще се наслаждавам на неповторими те ви спектакли“ , сподели в приветствието си към организаторите, участниците и гостите  Церовска и подчерта, че с всяка своя изява на сцената възпитаниците на разпалват пламъка на все повече млади хора, които откриват красотата на нашите традиции. Тя изрази благодарност към всички директори на ОДК за всичко, което са дали на града и допълни, че Перник се гордее с тях.
Церовска награди с плакет удостоената от Община Перник със званието почетен директор на ОДК Рахила Авиотова.
Гости на празника бяха още зам. – кметът на Община Перник Севделина Ковачева, секретарят Радослава Манова, кметът на км. Изток „Емил Костадинов, общински съветници от ГЕРБ.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене