Народният представител от ГЕРБ Даниела Савеклиева бе гост на церемонията по връчване на Годишните награди за туризъм за 2018 г.

Народният представител от ГЕРБ и областен координатор на партията в Благоевградска област Даниела Савеклиева бе гост на официалната церемония по връчване на Годишните награди за туризъм за 2018 г. , която се състоя в зала „Концертна“ на Централния военен клуб.

Народният представител от ГЕРБ Даниела Савеклиева бе гост на церемонията по връчване на Годишните награди за туризъм за 2018 г. снимка 2

Народният представител от ГЕРБ Даниела Савеклиева бе гост на церемонията по връчване на Годишните награди за туризъм за 2018 г. снимка 1

В качеството й на зам.-председател на Парламентарната комисия по икономическа политика и туризъм Даниела Савеклиева връчи наградата в категория „Журналистически материал на тема туризъм в България за 2018 г. в онлайн медия”.

Две общини от Благоевградска област бяха отличени тази година – община Банско спечели приза в категория „Община на 2018 г. за планински туризъм”, а община Сандански е победител в категория „Туристическа дестинация”.

„Гордея се, че общините Банско и Сандански спечелиха първи места в тазгодишните награди за туризъм. Тези награди са доказателство, че усилията на кметовете Георги Икономов и Кирил Котев са насочени в правилната посока и създават високото качество на туристическия продукт. Благоевградска област продължава да развива устойчив туристически продукт и за поредна година е водеща в сектора на туристическат индустрия”, коментира Даниела Савеклиева.

pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене