Клуб „Самандови“ сложи край на успешна година със стилно парти

Гоцеделчевският тенис клуб „Самандови“ сложи подобаващ финал на състезателната си година, след като събра всички свои членове в ресторант „Орбел“ за приключване на един успешен сезон

Домакин на тържествената вечер бе един от най-големите съмишленици на клуба и на тениса на корт в Гоце Делчев Росен Думанов, който заедно с останалите присъстващи показа, че тенисобществото в южния град не само има здрави корени, но става и все по-голямо. То имаше и немалко дамско лоби, което получи подобаващо присъствие в лицето на Александра Самандова и сестра ѝ Мария, която е и треньор в клуба. Освен тях на линия бяха Мария Стоянова, Ивана Тинева, Гергана Вълчева и Йорданка Караатанасова.

Сред гостите, уважили събитието бяха кметът Владимир Москов, народният представител Богдан Боцев, а така също и друг голям приятел на тениса и спонсор – председателят на ОС Ангел Гераксиев. Всички те заедно с останалите гости бяха приветствани от главния треньор на клуба и негов основател Димитър Самандов, който не скри задоволството си от развитието на този спорт и все по-високото ниво, което демонстрира. Пример за това бе разширения брой на участници в организираните надпревари на местно ниво, където заедно с местните представители се включиха за първи път и чужденци освен състезатели от Перник, София, Благоевград, Сандански, Петрич и др.

Тук бе и бащата на най-успелия до момента състезател на неврокопчани Илиян Дробенов, който учи вече в САЩ Иван Дробенов, с който през лятото играха заедно в турнира на двойки в един от турнирите на ТК „Самандови“. На купона имаше и чуждестранно участие в лицето на испанеца Хуан Позо, който е не само голям почитател на сънародника си Рафаел Надал, но и не по-малко голям приятел на гоцеделчевските тенисисти. Както на всяко веселие на тенисистите особено внимание бе отделено на хубавата музика, която е акомпанимент на всяко тяхно събитие. Заслужено най-голямо място сред тях имаха неувяхващите евъргрийни и актуални денспарчета, някои от които бяха изпълнени от самите присъстващи. Начало на своеобразният „караоке фестивал“ даде Мария Самандова, която демонстрира, че не само има добра форма на корта, но и сериозни певчески заложби. Изпълненията дадоха своя допълнителен тласък на купона, който продължи колкото мач между Федерер и Джокович.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене