Свържете се с нас

Новини

Коледна анкета на Топ Преса №1!

Публикувано

на

Илко Стоянов, зам.-кмет на Петрич

 

Имам работно настроение, но коледното ще ми дойде на Коледа. Не съм избрал подаръците, защото аз ще съм дядо Коледа и ще подарявам. Но на мен бих се радвал да ми подарят екскурзия до Лапландия.

инж. Росица Димитрова – Управителят на ВиК – Благоевград

 

Да, имам коледно настроение, защото когато, виждаш резултатите от своя труд, добрата оценка на хората – няма как да не си доволен. Също така, в тези светли дни, правиш равносметка, а положителните емоции ти дават стимул и заряд за по-високи цели. Щастлива съм, когато близките ми са щастливи, знам как да ги зарадвам. Винаги, когато имам възможност им показвам и казвам колко са ценни и важни за мен, колко много ги обичам и държа на тях.

Бранимир Митов – Директор на Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев“

Да! Имам коледно настроение. Все пак съм близък приятел на Дядо Коледа. Желая всички да са живи и здрави… близки, приятели, познати. Подаръци предполагам, всеки ще получи в коледната нощ под елхата. Но най-много желая здраве на близките си. Очаквам да се съберем всички заедно на Коледа. Да ни бъде топло в душите. От това по- хубав подарък няма!

Злата Ризова – Общински съветник

Вярвам, че настроението е заразно, както и доброто! Ето защо винаги се стремя да заразявам с добро настроение! Аз съм най- разпиления човек на света и обикновено правя това в последния момент. Ако трябва да отговоря по женски, мисля че трудно бихте събрали в броя си всички „неща“, а извън „нещата“ – УСМИВКИ!!!

Александра Богданска

 Да! Разбира се, че имам коледно настроение. Това е любимият ми празник, защото винаги съм вкъщи със семейството и близките.  Избрах коледните подаръци за всички. Тази година те ще бъдат много различни и интересни!

Иван Гоцев – Певец

Да имаме настроение и чакаме с нетърпение да настъпят празниците. Вече съм избрали подаръци. Нямам определени очаквания за подарък, но важното е, че ще бъде поднесен от сърце.

 

Здравка Чимева – Председателката на движение „Ние, жените”

Ако, трябва да съм искрена, през цялата година настроението ми е Коледно. Щом човек има здраве, работа, близките са му живи и здрави, трябва да е щастлив през цялата година. Избрах подаръци естествено, макар че не съм привърженик на подаръците по повод. Човек може да подари по всяко време, независимо дали е Коледа, Нова година, Великден или друг празник. За мен най-големият подарък е доброто отношение и уважението на хората, любовта на близките, каквото и да ми подарят, ще се радвам на какъвто й да е подарък.

 

Стоян Дудов – фитнес инструктор

Това е най-хубавото време от годината. Имам коледно настроение от началото на декември. Подаръци избирам всеки ден, а за мен най-хубавият подарък е да съм с любимите хора и всички около мен да са живи и здрави.

 

Продължава в следващият брой…

 

коментара

Новини

Ето ги шефовете на измамната фирма „Нова Грийн Енерджи“ ООД Благоевград!

Публикувано

на

На гурбет в Саудитска Арабия срещу 400 лева заплата

Потърпевшите проговарят пред Топ Преса!

Ето го, мераклията за общински съветник в Община Благоевград Георги Мавродиев и един от шефовете на измамната фирма „Нова Грийн Енерджи“ ООД Благоевград!

Припомняме, че Георги Мавродиев е бивш юрист във фирмата НЕК на Иван Чапов, зам. председател на партия ДБГ в Благоевград и беше кандидат за общински съветник от Реформаторския блок за Благоевград на Местните избори 2015г., когато Калоян Ханджийски се кандидатира за кмет на Благоевград!

Другият съдружник- Димитър Стойков е известен благоевградски бизнесмен с редица фирми с различна насоченост, сред които фабрика за принтиране на модни облекла и фабрика за бутилиране на изворна вода и бира.

Той притежава яхта за милиони, с която се разхожда по крайбрежието на Монако и Италианската Ривиера, както и голям парк луксозни автомобили, последният от които е а наскоро си купи и първия електромобил на „Тесла“ от най-високия клас – Tesla Model S.

Автомобилът разполага с два електромотора с 224 и 476 коня, съответно за предния и задния мост. Четирите задвижващи колела осигуряват ускорение от 0 до 96 км/ч за 3.2 секунди. Цената на този модел варира от 70 000 до 110 000 евро

При демонстрирането на такъв висок жизнен стандарт от страна на г-н Стойков , странно е как се е стигнало до ситуацията с бедстване на работниците на една от фирмите му, при това в страна като Саудитска Арабия.


ОЧАКВАЙТЕ!
ТОЗИ ПЕТЪК В ТОП ПРЕСА!

коментара

Продължете с четенето

Новини

Община Дупница продава бивша бензиностанция

Публикувано

на

Община Дупница обяви процедура по продажба на бившата бензиностанция „Брадърс“ в района на Горна махала. Теренът е с площ 1 070 кв.м. в едно със сградите. Процедурата е чрез провеждане на публично оповестен конкурс на един етап.

Минималната конкурсна цена в размер на 88 183 лв. /осемдесет и осем хиляди сто осемдесет и три лева/ без ДДС. Конкурсната документация се закупува в сградата на община Дупница и е в размер на 400,00 лв. /четиристотин лева/ без ДДС, а депозитът за участие е парична вноска, в размер на 10% от минималната конкурсна цена. Срокът за депозиране на офертите за участие в конкурса – до 16.00 часа на предходният ден преди датата на провеждането на конкурса в деловодството на Община Дупница.

Самият конкурс ще се проведе в Кръглата зала на Община Дупница, в Кръглата зала на 03.10.2019 год. от 14.00 ч.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2019
П В С Ч П С Н
« авг.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ПОПУЛЯРНИ