Свържете се с нас

Хороскоп

Любовен уикенд хороскоп за 8-9 декември

Публикувано

на

Овен

С приключването на периода на ретроградния Меркурий, определено ще усетите подобрение в любовен план. Споровете ще намалеят, а вие няма да сте толкова изнервени.

Телец

За представителите на зодията уикендът ще бъде успешен от гледна точка на приятни емоции. Макар че няма да се радвате на особено страстни почивни дни, поводи за радости няма да липсват.

Близнаци

Чувствате се доста по-сигурни в желанията и отношенията си, в сравнение с предишната седмица. Това ще повлияе благоприятно на отношенията ви с половинката.

Рак

С половинката сякаш сте от различни планети. Имате съвсем различни идеи за прекарване на уикенда и нито един от двамата не иска да направи компромис.

Лъв

Не е изключено промените в любовен план да продължат да се случват. Ако още не сте направили нeщо за себе си, време е да помислите в тази насока.

Дева

Отварят се много врати пред вас, важно е да изберете правилната. Не взимайте еднолични решения по въпроси, които засягат и двамата партньори.

целувка

Везни

Пълна хармония на любовния фронт за Везните. Ще се чувстват сякаш с партньора са „от едно тесто“ и гледат в една посока.

Скорпион

Не си затваряйте очите пред очевидни неща. Ако имате съмнения за нещо, поставете въпросите „на масата“, дори да знаете, че това ще доведе до спор.

Стрелец

Стрелците духом ще са в офиса и изобщо няма да им е до любов. Благодарение на щастливите обрати, работата им най-накрая е спечелила внимание.

Козирог

Ще се чувствате духовно близки с партньора, сякаш се познавате от цяла вечност. Предусещате всяко негово желание и това е страхотно!

Водолей

Не сте сигурни дали имате нужда от нов партньор, или от повече страст и тръпка в настоящата си връзка. Изяснете се със себе си и не залъгвайте половинката, че всичко е наред.

Риби

Вие също сте от зодиите, които чакаха с нетърпение ретроградният Меркурий да си тръгне от живота ви. Лека-полека нещата започват да се подреждат.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 14 ноември

Публикувано

на

ОВЕН

В четвъртък Овните са с лошо самочувствие, но въпреки това няма да ви липсва енергия за работа и повечето от вас ще демонстрират силните си делови качества. Днес ще се срещнете с хора, готови да ви помогнат в реализацията. Някои от вас могат да постигнат и финансов успех, но при някои резултатите няма да бъдат задоволяващи.

ТЕЛЕЦ

За Телците четвъртък е добър ден, но ако се опитат да си служат с хитрост, ще загубят. Подобен метод на действие ще ви конфронтира с хората, които са се заели да ви подкрепят. Рискувате авторитета си. Денят е успешен за финансови придобивки, които ще постигнете чрез съдружни действия.

БЛИЗНАЦИ

За Близнаците четвъртък е изключително успешен ден. За мнозина това е начало на едно ново сътрудничество. При други от знака денят се свързва с финансов успех, уместна професионална изява и по-тясно сближаване с партньорите в бизнеса. Не се ангажирайте с преговори или друг вид делови разговори.

РАК

Четвъртък е един от печелившите дни за Раците. Най-често това е възможно по линия на обединяването и съвместните действия. Но под печеливш ден не бива да разбирате парични придобивки. Става въпрос за контакти, които предизвикват нови условия и създават реални условия за прогресивно развитие. Дайте си заслужена почивка.

ЛЪВ

Лошото настроение на Лъвовете ги подтиква към мрачни мисли. Някои дори ще го схващат като интуитивна намеса, но това не е вярно. Денят се определя като блестящ за мнозина от вас. Това означава пълен успех в личните или деловите ангажименти, за което не малък дял ще има вашата деятелност.

ДЕВА

Няма да имате професионални или бизнес проблеми и за повечето от Девите четвъртък носи успехи и положително развитие на делата. Не е без значение да следвате съвета на някого от хората, които работят във вашия бранш. Днес не бива да се заемате с чисто финансови дела, защото не е изключено да загубите.

ВЕЗНИ

Четвъртък ще донесе успех на Везните, само ако разчитат на личните си качества и на неотразимия си чар. Въпреки че мнозина от вас започват деня в състояние на лека агресивност, ще бъде хубаво, ако я потиснете и действате целенасочено до пълен успех. Така е сигурно, че денят ще донесе придобивки.

СКОРПИОН

За Скорпионите е много важно да намерят хора, с които да съгласуват усилията си за реализиране на деловите си планове. Добре е да помогнете, а не да се противопоставяте чрез бездействие. В професионалните дела е възможно да останете недоволни. Със същата сила може да се говори за хармония в интимните отношения.

СТРЕЛЕЦ

Четвъртък е лишен от напрежение за Стрелците. Почти всички от вас лесно биха могли да реализират професионалните си дела или да постигнат някаква парична печалба. Делата във връзка с тях е добре предварително да уговорите. Денят носи успехи при осъществяване на нови делови контакти.

КОЗИРОГ

Активността на Козирозите е несравнима, във всички отношения четвъртък е превъзходен за вас. За едни от Козирог носи нова реализация. При други тя ще се осъществи чрез съвместителна дейност, а при трети е налице огромен шанс. Неприятно развитие е възможно само в домашните отношения. Много от вас днес ще бъдат отегчени от приятели и ще последват конфронтации.

ВОДОЛЕЙ

Успехите на Водолеите се определят в три области – финансите, контактите и професионалните ангажименти. В бизнеса е необходимо да бъдете по-сговорчиви с партньорите си. В противен случай делата ви няма да пропаднат, но еквивалентът на вашата печалба ще бъде нисък. Възможно е да срещнете трудности. Ще получите добри съвети или инструкции за развитие на бизнес планове.

РИБИ

Щастлив четвъртък за Рибите, като успехът ви в професионалните дела, в бизнеса или в паричните придобивки ще бъде голям. Вредно е да се въздържате от негативни емоции, тъй като те водят до конфронтация. Хубаво е да обърнете внимание на контактите, те сега ще бъдат ползотворни и ще ви донесат успех. Приятни емоции обещават контактите, но внимавайте да не правите гафове. Забелязва се промяна, която засяга любовните ви дела. Добър фактор за печалба е пътуването, особено за търговци и бизнесмени.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

Хороскоп за 13 ноември

Публикувано

на

ОВЕН

За мнозина от Овен сряда ще бъде напрегната и натоварена. Очертават се доста ангажименти и работа, като най-доброто за днес е да съгласувате действията си с някого. Тази препоръка касае най-вече службата и парите ви. Някои ще воюват за по-предни позиции или ще подпишат изгодни договори.

ТЕЛЕЦ

Видно е желанието ви за съгласие и хармония в общуването. Избрали сте верния подход за постигане на успех и реализация в сряда. Проблемите за повечето Телци са от финансово естество и в тази връзка предстои много работа. Ще се справите безупречно, но е хубаво да действате с нечия подкрепа.

БЛИЗНАЦИ

Хубав ден за Близнаците. Това не изключва многото работа и грижата за пари, но има успехи. При някои от вас доброто настроение и приятните емоции ще бъдат продиктувани от контакта с човек от чужбина. Служебно ще бъдете притеснени, но сте оправдани и перспективите тук са благоприятни.

РАК

Тежък ден, но с благоприятни оттенъци. Мнозина от Рак ще се чувстват разпънати между ангажименти, работа и задължения. Такова напрежение се свързва с активна дейност. Твърде добър се очертава служебният ден, но вероятно ще се наложи да взимате важно решение, от което зависи бъдещото ви професионално развитие.

ЛЪВ

Сряда е важен ден за Лъвовете от гледна точка на сдружените действия. Действително сте на доста силни позиции, но не е лошо да не се надценявате, като действате самостоятелно. Трудно разрешим е финансовият проблем днес. За разгръщане на професионалните възможности се нуждаете от нечия подкрепа.

ДЕВА

Девите са завладени от противоречиви настроения и в повечето случаи касаят взимането на важно решение. Вероятно има много неизвестност пред вас, но ако не действате своевременно, ситуацията се усложнява. Заредени сте с много сили и енергия, тъй че сряда се очертава успешна. Притеснени сте за работа, близки и приятели.

ВЕЗНИ

В сряда Везните се чувстват великолепно, а денят е прекрасен, особено за дамите. Ще се радвате на съгласие и хармония в любовта. Денят се характеризира с активен период от финансово естество, който определя важни събития и обстоятелства с решаващо за вас значение. В службата нарастват изискванията спрямо вас.

СКОРПИОН

Сряда не е труден ден за Скорпионите, въпреки това мнозина от вас са притеснени, налага се да направите преоценка на контактите си или на някои действия, свързани с реализирането на нова идея. Други от вас изглеждат по-спокойни, но това е привидно. Енергични сте и деловият живот ви спори.

СТРЕЛЕЦ

Мощен е изразът на Стрелците в сряда и едва ли ще възникнат трудности, които биха ви възпрепятствали. Става въпрос не само за лично усещане, но и за деловите ви възможности. Твърде благоприятно ще се развият вашите контакти с влиятелни хора. Ще получите желаната помощ за реализация на проектите си.

КОЗИРОГ

Днес Козирозите е добре да отстъпят от традиционната си линия на поведение, като избягват да налагат лично мнение за действията на други хора. Направете анализ на досегашните си изяви, който ще подпомогне правилната ви ориентация. Разчитайте на контактите си, те ще бъдат ползотворни в сряда. С повече отговорност се отнасяйте към домашните разногласия, колкото и да са големи, нещата са поправими.

ВОДОЛЕЙ

Притесненията на голяма част от Водолей са свързани с голямото количество работа, с което им предстои да се справят. При това тя е легнала изцяло върху вашите плещи и ще се наложи да положите немалко усилия. Днес ще съумеете положително да разрешите важни проблеми, касаещи документация и пари. Избягвайте конфликтите.

РИБИ

За Рибите сряда е успешен ден – гарантира материални придобивки и позитивно развитие на финансовите дела. Необходимо е да се съобразявате с хората, с които днес ще контактувате. Възможно е да възникнат противоречия, които трябва да се постараете незабавно да отстраните, тъй като задълбочаването им ще доведе до разногласия. За някои денят носи нова любов, а при други изясняване на някои взаимоотношения в интимността.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2019
П В С Ч П С Н
« окт.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПОПУЛЯРНИ