Свържете се с нас

Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 7 ДЕКЕМВРИ

Публикувано

на

ОВЕН

Петък е натоварен ден за Овен, не са изключени неприятности от домашен характер. В службата и в бизнеса се очертават ядове и в някои случаи може да претърпите нещо във ваш ущърб. Пазете се от спорове и конкуренти на работното място.

ТЕЛЕЦ

Денят се свързва с много работа, малко печалби. Някои бизнесмени дори са застрашени от кражби и финансови злоупотреби. Бъдете предпазливи в контактите, възможно е да ви измамят. Ако ви интересува темата любов, в тази област е късметът ви.

БЛИЗНАЦИ

Изпъкват неприятности за Близнаците в личния им живот, избягвайте обсъждания, спорове, разправии и конфликти вкъщи. В това отношение денят е много натоварен и може дори да си навредите здравословно. Някои ще прекратят дългогодишна връзка.

РАК

За вас петък се свързва с кавги, неприятности, спънки, въобще проблеми с децата или в любовния ви живот. Не се опитвайте със сила да се справяте или изкуствено да ускорявате развоя на събитията. Някои бизнесмени са застрашени от измами.

ЛЪВ

Петък може да сблъска Лъвовете със служебни ядове, но е важно да се абстрахирате. По-съществено е, че ви се предлага нещо изгодно и ви предстои да вземете важно решение за бъдещ просперитет. Не се колебайте, няма да сгрешите в избора си. Действайте смело.

ДЕВА

За Девите се очертава напрегнат ден от гледна точка на работа и ангажименти. Контактите със стари приятели може да ви смутят с любовни намеци. Ако съумеете да се възползвате от факта, ще разрешите делови проблем. Опитайте се да трансформирате връзката в делово сътрудничество.

ВЕЗНИ

Мнозина ще бъдат ощетени материално в петък, някои ще бъдат измамени и разочаровани в любовта. Денят е напрегнат, мислете за себе си. В професионалните си дела има на кого да се опрете и дори може да бъдете изненадани от приятелска отзивчивост на човек, на когото не сте разчитали.

СКОРПИОН

В петък не се чувствате особено комфортно, но срещите и контактите ви вероятно ще задоволят интересите ви, ще подобрят настроението ви. Някои се чувстват ограбени от брачния партньор. Днес съществуват условия за флиртове и любов, така ще туширате вътрешния си негативизъм.

СТРЕЛЕЦ

Денят внезапно може да промени хармоничното ви настроение в агресивно. Не влизайте в конфликти. Контактите ви с бизнес съдружници може да ви ядосат поради опитите за измама. Овладейте темперамента си, приятел от дома ви ще ви насочи правилно.

КОЗИРОГ

Козирозите ще бъдат сюрпризирани с неприятни новини, които засягат измами с пари. Безпокойството ви е засилено, но с бдителност и прозорливост може би ще съумеете да се справите със ситуацията. Ще получите и помощ от стар приятел или роднина, приемете я. Няма да имате друг шанс.

ВОДОЛЕЙ

Днес съществена роля за благотворно развитие на делата ви ще изиграят приятелите ви. Неприятностите са съсредоточени в службата и не е изключено да бъдете ощетени в една или друга степен. Изнервени сте, но можете да туширате някои конфликти. Не влизайте в спорове с шефа си.

РИБИ

Съществени са контактите днес, вероятно ще получите изгодно предложение. Открива ви се шанс да промените към добро бюджета си или да получите извънредни пари, стига да реагирате адекватно. Ако засяга пътуване или професионален ангажимент, не се двоумете да приемете.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 19 май

Публикувано

на

ОВЕН

Днес ще Ви е по-важно количеството в общуването, отколкото качеството. Какво пък в един момент количествените натрупвания водят до качествени изменения. И все пак не прекалявайте, говоренето отнема твърде много енергия, която може да вложите в толкова полезни неща.

ТЕЛЕЦ

Радост, щастие и блясък или просто една спокойна майска неделя. Вие не обичате толкова шума около себе си, колкото спокойното и уютно усещане. Тази неделя ще Ви го донесе, насладете му се, дайте си радост.

БЛИЗНАЦИ

Щом имате куража да започнете нещо, значи имате и куража да успеете. Просто тръгнете, вдъхновете другите, овладейте силата. Не търсете други предизвикателства преди да сте се справили с днешното.

РАК

Ще търсите уединение и неща, които да Ви вдъхновяват. Грубото отношение ще Ви наранява силно и ще разбалансира емоциите Ви. Опитайте да не се въвличате в групови мероприятия и отделете време за водни процедури. Дори един душ ще Ви помогне да изчистите наслоените отрицателни емоции.

ЛЪВ

Нестандартните ситуации и странните хора ще провокират интересни идеи у Вас. Способни сте да задействате големи групи от хора само със силата на собствената си увереност в крайния резултат.

ДЕВА

Любопитството и удоволствието ще са главните мотиватори на действията Ви, което само по себе си е доста практично. Най-важното е да се отърсите от страховете си, да опитомите тревожността и да дадете път на смелото си сърце.

ВЕЗНИ

Може да разчитате на добрия късмет. Независимо, че няма да сте в работно настроение, ще успеете да свършите доста неща. Голяма работа сте, когато имате мотив за действие и най-вече, когато правите нещата с удоволствие.

СКОРПИОН

Малко под напрежение ще се чувствате, но за това причината е лично във вас. Не бъдете твърде мнителни към всичко и всички. Радвайте се на живота.

СТРЕЛЕЦ

Днес имате нужда от помощ. Бъдете толерантни към колегите си и не се впускайте в безсмислени спорове. Не се опитвайте да шокирате околните и не ги поучавайте, просто бъдете част от екипа.

КОЗИРОГ

Ден, в който ще имате за вършене повече, отколкото можете да понесете. С добра организация на времето и ресурсите можете да постигнете чудеса. Резултатите ще покажат отново, че сте отличници.

ВОДОЛЕЙ

Не може да се
Вниманието Ви ще е към света, който Ви заобикаля, той ще е Вашият стимул и провокатор към действие. Покажете своята уникалност, покажете любовта си, споделете своите способности с другите, това е смисълът.

РИБИ

Някъде вътре във Вас е скрит огромен ресурс от знания и емоциите са тези, които успяват да извадят на повърхността едва някои части от него. Днес наистина ще сте като мина за скъпоценности за всеки, който Ви развълнува.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

ХОРОСКОП за 18 май

Публикувано

на

ОВЕН

Повишени са възможностите ви за активност в обществото и сферата на бизнеса. Някои от вас са притеснени по финансови причини, но не за дълго. В работата ви има проблеми, които днес ще ви притесняват, но те не са непреодолими и дори ще имате помощта от външни хора.

ТЕЛЕЦ

Събота идва с много проблеми за вас и ще бъдете доста нервни и неорганизирани през първата половина на деня. След обяд ще настъпи успокоение, делата ви ще вървят добре. В бизнеса някои Телци ще си позволят да извършат незаконни сделки. Ще ви дискредитират, очаквайте неприятности.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са спокойни и уравновесени в събота, който ще премине доста добре. Днес се извършват лични промени у вас, които се характеризират с разширяване на мирогледа и повишаване на личната толерантност. Добри контакти в бизнеса, придобивки, реализация.

РАК

Интересен ден е събота за Раците. Мнозина са раздвоени между надеждата и песимизма. Някои от вас изпитват големи затруднения на пари за елементарно съществуване. Активизира се творческата личност у вас и трябва да следвате интуицията си, която е най-верният ориентир за деня.

ЛЪВ

По своите предпоставки събота не може да се нарече успешен или неуспешен за Лъвовете. Изключение прави само любовният ви живот, където напрежението е по-голямо и не са изключени някои неприятности.

ДЕВА

Днес ще постигнете нормални резултати в дейността си – напредък в службата, реализация на интересите в бизнеса. Но положението е много деликатно, денят ще ви сблъска с препятствия, и ако проявите неустойчивост, успехите остават далеч. Действайте спокойно и бъдете настойчиви.

ВЕЗНИ

Най-големите неприятности за вас са във връзка с любовта. При някои тя е фатална и води до много разочарования. Внимавайте, бездната на страстите може да ви погълне и да последват низ от неприятности. Не споделяйте нищо за личния си живот, имате врагове, които ще ви причинят скандал.

СКОРПИОН

Днес Скорпионите демонстрират непреклонна воля за осъществяване на намеренията си, но на пътя ви има препятствия, които трябва да преодолеете. Не проявявайте слабост, това означава забавяне на някои дела или да пропуснете реализацията им. Вслушайте се в приятелски съвет.

СТРЕЛЕЦ

Събота е ден за придобивки при Стрелците и няма да се наложи да се борите с трудности, за да достигнете успеха. Имате силни покровители и те ще способстват за вашите блестящи достижения. Денят е особено благоприятен за вашите делови и лични контакти с приятели. Ще получите добри съвети или инструкции за развитие на бизнес планове.

КОЗИРОГ

През тази събота развитието на вашите дела започва успешно в началото на деня, но по-късно се появяват големи препятствия, които обричат действията на успех. Импулсивни и саркастични, Козирозите са склонни към ексцентричност, което ще доведе до неблагоприятни промени.

ВОДОЛЕЙ

Събота е ведър и успешен ден за Водолеите. Положителното влияние е тясно свързано с вас и действието му е категорично. Намирате се в печеливша позиция и придобивките са най-малкото, което можете да постигнете днес. Огромен успех имате в любовта, ще получите признание.

РИБИ

Днес ще се сблъскате с много неприятности и делата ви ще влязат в задънена улица. За преодоляване на неприятностите ще ви помогнат двама души, чрез намесата на които успешно ще се справите с всички трудности. Опитайте се да изострите вниманието си и бъдете бдителни към всичко.С повече отговорност се отнасяйте към домашните разногласия, колкото и да са големи, нещата са поправими.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ