Свържете се с нас

Благоевградска ВЕСТ

ТОТОТО РАЗДАДЕ МНОГО ПЕЧАЛБИ НА НИКУЛДЕН В БЛАГОЕВГРАД

Публикувано

на

Жителка на града спечели чисто нов автомобил от Втори тото шанс на играта „Тото 2 – 6 от 49“

На 6 декември, Никулден, СПОРТ ТОТО беше в Благоевград, където отбеляза празника на моряците, рибарите, банкерите, пътешествениците и търговците. Екипът на Български спортен тотализатор раздаде десетки печалби на всички именици на събитието. Бяха връчени и ключовете за чисто нов автомобил, спечелен от Втори тото шанс на играта „Тото 2 – 6 от 49“. Късметлийката се казва Светлана Дживджорска, чиито номер на квитанция за 88-ия тираж я прави горд собственик на луксозен Форд ЕкоСпорт.                „В момента, в който разбрах, че печеля този страхотен автомобил, станах най-големият фен на тото игрите. Оттогава не пропускам тираж!“, сподели печелившата пред своите съграждани.               Само за миналия месец БСТ раздаде 9 нови автомобила, спечелени от „Тото 2 – 6 от 49“. През декември още 8 щастливци ще подкарат чисто нови возила. Две от тях ще бъдат луксозните Jaguar XE, които ще зарадват тото почитателите навръх Коледа и Нова година.               По време на събитието беше организирана специална ТОТО томбола, от която много хора си тръгнаха с подаръци и фишoве за следващия тираж. Навръх Никулден джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“ достигна 5 050 000 лева. А за следващото теглене на 8-ми декември от Спортния тотализатор са подготвили 20 тото стипендии по 3 000 лева, изтеглени чрез жребий за всички настоящи, бъдещи и вечни студенти.                   Български спортен тотализатор е единственият държавен хазартен оператор, който дава 33% от своите постъпления за българския спорт. Само през 2017 г. СПОРТ ТОТО е осигурило близо 54 000 000 лева в подкрепа на спорта. Всеки участник в игрите на БСТ прави спорта у нас възможен.

коментара

Благоевградска ВЕСТ

СЕНЗАЦИЯТА НА ГОДИНАТА! Запис разкрива политическото лицемерие на един политик! Общинският съветник от ОБС – Благоевград рекетира: Ресто на парите за Кръста и Пирин и Региона спира да пише!? САМО В ТОП ПРЕСА!

Публикувано

на

Да дадаеш пари за строеж на кръст, християнски символ и да си ги искаш - БЕЗБОЖНО!

Да дадаеш пари за строеж на кръст, християнски символ и да си ги искаш – БЕЗБОЖНО!

СТАНА МОДЕРНО И КОВАРНО ВСЕКИ ЕДИН ПРЕСТЪПНИК ДА ПЛЮЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ВЕДНАГА БИВА РЕАБИЛИТИРАН ЗА ИЗВЪРШЕНИТЕ ОТ НЕГО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ТОП ПРЕСА ДОКАЗВА, ЧЕ Е НАЙ-СВОБОДНАТА И БЕЗПОЩАДНА МЕДИЯ И ВИНАГИ ЗАЩИТАВА ОБЩЕСТВЕНИЯ ИНТЕРЕС!

„Аз предлагам така. Ресто на парите ми. Парите, които съм дал за кръста и Пирин и Региона спира да пише…“, думите са на пишман политика Андон Тодоров от град Благоевград, известен с прякора Дончо Бали. Как сме сигурни ли? В редакцията на информационна агенция www.toppresa.com попадна повече от тридесет минутен запис на думите на Тодоров, но няма да уточним /за сега/ в картина или само звук. Пускаме като начало една от най-скандалните части, в която борещият се за морал Тодоров БУКВАЛНО заявава на някой да предаде по веригата, че си иска „ресто на парите“, които дал за КРЪСТА И ПИРИН – БЛАГОЕВГРАД И, АКО ТОВА СТАНЕ, МЕДИЯТА, КОЯТО ГО ХВАЛИ КАТО „КИМ ЧЕН УН“ – РЕГИОНА – СПИРАЛА ДА ПИШЕ! Вчера  на нашата фейсбук страница пуснахме част от скандалния запис, който взриви политическия елит на югозападната столица. Медиите на Дончо Бали мълчат? 

С такива дарители, като Андон Тодоров - тези деца са обречени!

С такива дарители, като Андон Тодоров – тези деца са обречени!

Какви са фактите! Лидерът на партия „Зелените“ – Благоевград, Андон Тодоров е разследван от ДАНС, прокуратурата и МВР за афера и ОПГ ,свързана с него, бившия главен архитект на град Благоевград – арх. Васил Тинчев, известнен в някои среди като „Кака Василка“, заради нестандартната си сексуалност, шепа пропаднали журналисти, които са участвали в така наречения най-голям АПАРТАМЕНТГЕЙТ НА БЪЛГАРИЯ. Само и единствено Топ Преса ги разкри! Фирмите на Тодоров и свързани с него лица строяли жилищни и бизнес сгради в град Благоевград, архитект Тинчев одобравял строежите, напълно незаконосъобразно техният капацитет е увеличаван и Тинчев придобил доста партаменти от сградите на Тодоров. За да се държат в „шах“ и общество, и медии в областта, Тодоров, в съдружие с доста местни журналистки, инвестира крупна сума пари в медийна група с водеща медия информационна агенция „РЕГИОНА“. ЗАЯВКАТА Е КАТЕГОРИЧНА – КОЙТО ПИПНЕ ТОДОРОВ И КОМПАНИЯ В СХЕМАТА – МЕДИИТЕ МУ ЩЕ ГО РАЗМАЖАТ.

Тодоров и Тинчев - ОПГ?

Тодоров и Тинчев – ОПГ?

Надушил схемата, след серия сигнали на граждани и знакови спечелени дела в съда, кметът на град Благоевград удря прът в добре смазаната машина на Тодоров, и както можеше да се очаква – медиите му с водеща медия информационна агенция „РЕГИОНА“, започнаха невиждана кална и компроматна война срещу община Благоевград и лично срещу кмета Камбитов. Нещо повече – в калната кампания се включиха и пропаднали извън борда политици като Злата Ризова, лидерът на ДСБ Калоян Ханджийски, лидерът на бъдещата партия на Слави Трифонов и бивш фактор в ГЕРБ и в областна управа по времето на ГЕРБ – Валери Смиленов. Стигна се до пресконференция в БТА срещу Камбитов, която обаче направи за смях цялата опозиция и опорочи изобщо опозиционната дейност в Благоевград. Видно е, всички се борят за едно – не за Благоевград, а за да може схемата на Тодоров да се запази, милионите печалби от схемата „АПАРТАМЕНТГЕЙТ“ да се върнат. Популизмът стигна дъното, когато отчаян от факта, че нито институции, нито общество приеха кампанята му, Тодоров затвори хотела си „Бали“ с протест срещу кмета Камбитов. Защо? Няма печалба и няма нужда обект да пере парите от мръсния бизнес, за който предстоят разкрития.

Топ Преса, нашите партньори от Дейли Прес, Трибун, Топ Нюз и пр. също станаха жертва на калната кампания на медиите на Тодоров. От месеци в тях и фейсбук страницата на „Партия Зелените“ върви платена кампания – един монтиран клип от предаване на западащия журналист Мартин Карбовски, в който по заобиколен начин той обвинява Топ Преса, че сме „рекетирали“ една баба знахарка и врачка от Крибул, която направи луди пари на гърба на болката и надеждата на хората. И ето дойде времето на истината. Кой лъже и кой не? Крадъцет вика: Дръжте крадеца! Същият този БЛАГОЕВГРАДСКИ МУНЧО, който плаща уж, за да ни злепоставя, че едва ли не Топ Преса е рекетирала някой, в ЗАПИС рекетира друг да си „върне парите“, забележете – ДАРЕНИ ЗА ХРИСТИЯНСКИЯ СИМВОЛ НА БЛАГОЕВГРАД – КРЪСТА И ЗА ПИРИН -БЛАГОЕВГРАД! Признайте си, уважаеми читатели, чули ли сте до сега по-арогатно говорене, по-коварно говорене и от някой, който е дарил пари за християнски символ или спорт, да си иска дадените пари за благотворителност, нагло и безпощадно? Ние никога не вярвахме, че ще чуем подобно нещо!

И понеже Дончо Бали е наакан до ушите и този запис от вчера буквално го срина, днес той се опитва да внуши, че въпросният запис разкривал, че той дал 300 000 ЛЕВА НА КМЕТА КАМБИТОВ. Да, ама ние от Топ Преса и, уверени сме, нашите читатели имат добър слух и ясно чуват как той казва, че е дал 300 000 лева за незаконния строеж, спрян от кмета Камбитов от схемата на Тодоров – АПАРТАМЕНТГЕЙТ. Проверката ни доказа, че парите, дадени за строеж на кръста и Пирин – Благоевград от Тодоров, са преведени по банков път на инициативния комитет и група, ангажирани със строежа на Кръста и по сметката на Пирин – Благоевград, така че Тодоров си иска парите не от Камбитов, ами буквално от БЛАГОЕВГРАДЧАНИ! СРАМ И ПОЗОР!

ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ЗА ОСТАВКА?

Истината е по-силна от всичко, уважаеми читатели, вижда се. Време е да се поеме пряка отговорност от това нестабилно лице Тодоров, време е политическото лицемерие и наглост да бъдат прекършени до крак и никакви фалшиви медии не могат да спрат този процес, защото той е естествен. Лицето Тодоров, който лаеше популистки фрази в ОБС – Благоевград, за „водичка на дечицата в детските градини на Благоевград“, санким са останали жадни децата, лицето Тодоров, който уж беше „радетел за града си“, „беше зелен“, се оказа един дребен тарикат, направил много пари на гърба на хората. Гнус ни е, но ще ни се наложи да пуснем в последствие записите, в които този човек издига кандидатурата на кмета Камбитов и подвластните му сайтове дори са го величаели… Всичко това се оказа едно долно лицемерие. Лицемерие, излязло за сега в звук, но скоро ще го има и в картина…

ОСТАВЯМЕ ВИ ДА СЕ НАСЛАДИТЕ НА ТЪНКИЯ ЗВЪНЛИВ ГЛАС НА ТОДОРОВ!

 

П.С. – ТОП ПРЕСА ЩЕ НАПРАВИ ПРЕЦЕДЕНТ, НЕ СМЕ ОТМЪСТИТЕЛНИ, НО В СЛУЧАЯ С ТАЗИ СТАТИЯ ЩЕ НАПРАВИМ СЪЩО ПЛАТЕНА КАМПАНИЯ – ТЕКСТЪТ И ЗАПИСЪТ ОТ ТОЗИ МАТЕРИАЛ ДА СТИГНЕ ДО 100 000 ЧОВЕКА! КОЙТО СЕЕ ВЕТРОВЕ – ЖЪНЕ БУРИ , ГОСПОДИН ТОДОРОВ!

 

 

коментара

Продължете с четенето

Благоевградска ВЕСТ

„Витоша 13“ и „Пирин“(Благоевград) не се победиха в дербито на Зоната

Публикувано

на

Отборите на „Витоша 13“ и „Пирин“(Благоевград) завършиха наравно 1:1 в среща от 29 -ия кръг на първенството при децата в Зона „София“

Това бе и голямото дерби в групата между първия  и втория в класирането. След това равенство „Витоша 13“ остава лидер със 71 точки, срещу 66 за „Пирин“. „Орлетата“ обаче са играли един мач по-малко – отложената за 1-ви май среща с „Хебър“.

Двата отбора направиха здрав и равностоен мач за разлика от есенния в Благоевград,когато имаше и много нерви. И двете попадения паднаха преди почивката. Проектонационалът Мартин Иванов вкара за домакините, а Димитър Арнаудов се разписа за орлетата.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ