„Къща на занаятите за художествена керамика “издига в Лещен инвеститорка от Пазарджик

Радка  Иванова Пенчева от Пазарджик  е новият инвеститор  в гърменското село Лещен която е представила и е получила одобрение от община Гърмен на инвестиционно намерение , да построи  в курортното село Лещен „Къща на занаятите за художествена керамика“ . Инвестиционното намерение на пазарджиклийката е гласувано и на заседание на ОБС .

Със заповед № 460 на кмета на общината Минка Капитанова  от края на м. ноември тази година ,Радка Пенчева е получила разрешително за изработването на комплексен проект за инвестиционната  си инициатива в курортното село Лещен а именно  да реализира строежа  в УПИ 1,пл.№22,кв.7 по плана на селото .

Според заповедта  на  Капитанова проектът трябва да бъде изготвен в следния обхват а именно, чрез  изменение на ПУП –ПР за УПИ 1,пл.22,кв.7 по плана на село Лещен с ново предназначение – „Къща на занаятите за художествена керамика и паркинг „ . Разрешената височина на строителството е до 10 метра ,а 40% от пространството -зелени площи . Проекта включва още Къщата на занаятите в Лещен да е с  плътна ограда , навес и голяма порта .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене