Свържете се с нас

ВИДЕО

Кът за отдих, получи от ротарианците, болницата в Гоце Делчев

Публикувано

на

Да се изгради кът за отдих в двора на общинска болница „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев, бе коледна кауза местния на Ротари клуб. Средствата за придобивката на здравното заведения бяха събрани на коледния благотворителен бал на успелите хора с възможности и благородни сърца, членовете на клуба.

Преседателят на Ротари клуб Гоце Делчев, Ваня Бумбарова благодари на всички които се включиха сфинансови дарения за благотворителната инициатива което даде възможност да се реализира ротарианския проект. „Пожелавам на болничната управа по-малко да лекуват и да се радват на повече раждания в болницата“, каза Денислав Шенгов, предходен председател на Ротари клуба, при чийто мандат стартира реализирането на проекта. Зам. Кмета Саит Иброш благодари за поредната благородна инициатива на ротарианците и заяви, че общината винаги ще подпомага подобни благородни инициативи.

Кътът за отдих в болничния двор е оборудван с беседка, отделни пейки с маси, зелени площи и цветя, както и детски съоръжения.

 

 

коментара

ВИДЕО

Честит 12-ти Рожден Ден, Ice G !!!

Публикувано

на

Днес най-младият БГ рапър Ice G – Георги Байрактарски празнува своя 12-ти рожден ден.

Гого е и част от медийна група Топ Преса, той е водещ на онлайн поредицата „Малките Новини“

 

Топ Преса пожелава на G много здраве и бъдещи успехи в музиката и в предаването!

коментара

Продължете с четенето

ВИДЕО

/ВИДЕО/ 5 години от създаването на социален център, празнуваха днес в Гоце Делчев

Публикувано

на

Истински празник организираха днес в двора на Центъра за настаняване от семеен тип на пълнолетни лица с умствена изостаналост в Гоце Делчев. Поводът бе, петата годишнина от създаването му. Рожденият ден на социалната придобивка в града бе уважена от зам.кмета на Гоце Делчев, Саид Иброш, директорът на Дирекция социално подпомагане гр. Гоце Делчев, Недялка Цветкова, управители на социални заведения и учреждения в града, както и гости от Разлoг, Горно Драглище и граждани на Гоце Делчев.

В тържественото си слово, управителката Димитрия Папалезова благодари на кмета на общината, Владимир Москов, на дирекция „Социално подпомагане“ и на всички спонсори и дарители които подпомагат социално и материално социалния център. „Нашата цел е потребителите да се чувства значими в този труден за тях живот. За това се грижим индивидуално за тях и в работата си прилагаме най-добрите практики“, каза г-жа Папалезова. В празничната програма за рождения ден на социалния център участие взеха и самите потребители.

Както на всеки рожден ден запалиха свещи на разкошна торта, а празникът продължи с народни хора в просторния двор на социалното заведение.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

април 2019
П В С Ч П С Н
« мар.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ПОПУЛЯРНИ