Свържете се с нас

Хороскоп

Вашият хороскоп за днес, 06.12.2018 г.

Публикувано

на

Овен

Днес се борете срещу съществуващата тенденция да поставяте себе си в подчинено положение на хора, които нямат пряко влияние върху живота ви. Избягвайте възникването на проблеми от юридически и материален характер, като преценявате внимателно съществуващите рискове.

Телец

Днес не жалете сили и средства, за да достигнете набелязаните от вас цели в професионално отношение. Изграждайте педантично деловата си и лична програма, за да можете лесно да намирате време за всичко, което смятате, че е сред приоритетите ви. Не правете компромиси.

Близнаци

 Днес мнозина от вас ще са склонни да пропиляват огромни суми пари за неща, които определено не са ви от първа необходимост. Стремете се да не подценявате новите си възможности в деловата сфера, но в същото време и не залагайте твърде големи надежди на тях.

Рак

Днес усилията в професионалната сфера ще бъдат подпомогнати от добрия шанс. Възходът ви ще е безспорен факт, благодарение на който ще установите правила и развитие, което напълно отговаря на предварителните ви очаквания. Лъв Днес нищо няма да е така, както сте си го представяли в началото. Напълно възможно е да започнете да планирате по нов начин инициативите, които възнамерявахте да осъществите. Стремежите ви лесно ще се превръщат в реалност, ако не губите надеждата си пред трудностите.

Дева

Днес отстоявайте независимостта си в материалната сфера, защото само по този начин ще съумеете да превърнете недостатъците в положителни страни в делово отношение. Не заобикаляйте законите и правилата. Овладейте недоволството си към партньора в любовта.

Везни

Днес ще се нуждаете от отлична концентрация при боравенето с крупни суми пари. Възможно е да се наложи да водите ожесточена борба, за да не се превърнете в жертва на измама, подготвена от колегите или недоброжелателите ви в службата. В личен план всичко се развива много добре.

Скорпион

Днес положителното ви развитие в материалната сфера ще ви осигури възможност да заделите значителна сума пари настрана. Мнозина от вас ще успеят да еволюират в професионалната сфера благодарение на добре обмислени действия. Не забравяйте старите приятели.

Стрелец

Днес мнозина от вас ще изживеят сериозни трансформации в професионалната сфера, благодарение на които ще внесете и значителни промени в живота си. В случай че страдате от конкретни неразположения от здравословен характер, то не отлагайте взимането на конкретни мерки. Козирог Днес последователността ще е изключително важна за вас в професионалната и материална сфера. Ще ви се наложи да прецените докъде се простират възможностите ви за постигане на сериозен напредък в служебен план. Внимателно преглеждайте документите, които възнамерявате да подпишете.

Водолей

Днес подобрете ораторските си способности, особено ако искате да спечелите нови последователи в професионалната сфера. Напълно възможно е да се нуждаете от поощренията и любовта на интимната си половинка, за да придобиете увереност в действията си. Обърнете внимание и на здравето си.

Риби

Днес отстоявайте независимостта си в материалната сфера, защото само по този начин ще съумеете да превърнете недостатъците в положителни страни в делово отношение. Не заобикаляйте законите и правилата. Овладейте недоволството си към партньора в любовта.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 15 февруари

Публикувано

на

ОВЕН

Петък е хубав ден за Овните. Повечето от вас ще изявят своята комбинативност относно финанси. Характерни са пресметлийските и съразмерни действия, които носят придобивки. В професионално отношение денят е благоприятен. Вашата интуиция ще ви подскаже за поведението в службата.

ТЕЛЕЦ

Делата ви зависят от контактите днес. Много привлекателна е новата служебна алтернатива, която има своето развитие от днес и бележи нови отношения, разрастване на личното ви влияние, професионален авторитет и разширение на професионалната дейност чрез лични възможности.

БЛИЗНАЦИ

Петък се развива нормално и по всичко личи, че няма да имате неприятности в службата или извън нея. Там, където работите, ще направите по определен повод тържествена сбирка. Някои от вас ще срещнат свой приятел и тази среща ще бъде паметна, защото ще се свържете с влиятелни хора.

РАК

Раците започват деня потиснати и мрачни. Това е вашият пръв досег с петъка, но скоро ще се разсее и всичко ще тръгне в обичайния ред. Полза можете да очаквате и от обществените контакти в петък. Очакват ви финансови успехи. Служебният ви ден се очертава с положително развитие.

ЛЪВ

Петък е изцяло положителен ден за Лъвовете и безпрепятствено ще постигнете стремежа си. Изключение от това прави само любовният ви живот, където успехите са много съмнителни. Може да пробвате, но трябва да въздържате напористата си природа. Напрегната е обстановката в дома ви.

ДЕВА

Ако сте балансирани днес в действия и контакти, петък ще бъде успешен за вас. В професионалната сфера това твърдо ще бъде така. Разчитайте на добрия шанс и отговорния подход към делата, който при вас е постоянна величина. При бизнесмените е възможно да възникнат нови отношения.

ВЕЗНИ

Нервни и прибързани сте, но едва ли това ще ви помогне да осъществите деня според намеренията си. Възможности имате, a и шанс не ви липсва. Само трябва да се убедите, че и последователните действия водят до добри резултати. Ще се наложи да се ангажирате с допълнителна работа.

СКОРПИОН

Много от вас ще имат финансови спорове днес и най-вероятният изход е успехът ви. Във всеки случай оставете другата страна да води спора и да излага аргументите си, а вие защитавайте позицията си след това. Петък е много добър за срещи или разговори с колеги от бранша.

СТРЕЛЕЦ

Петък е много добър за Стрелците и вие ще бъдете напълно удовлетворени от развитието на делата, контактите, финансовия живот и действията си. Късметът ви днес е много голям и ще постигнете задоволяващи резултати. В службата си ще можете да поправите положението на неравностойност.

КОЗИРОГ

Действията на Козирозите в петък са решителни и целенасочени. Но не само това ще бъде причина за успехите ви. Сега шансът присъства ярко у вас, притежаващите пари биха могли днес изгодно да инвестират в сделки с недвижими имоти. Днес ще ви върви във финансовата сфера.

ВОДОЛЕЙ

Имате отговорни дела днес за осъществяване и което е по-важно – петък е невероятно успешен. Сега напълно можете да се осланяте на късмета си. В много отношения този ден е подходящ за вас и нищо не може да ви отнеме добрия шанс. Поискайте увеличение на заплатата, няма да ви бъде отказано.

РИБИ

Възможностите ви са много добри и лесно можете да дадете успешно направление на делата си. Безпроблемно ще сключите договор, ако такъв ви интересува. Тясно свързани с успеха ви са и контактите днес, които при някои са свързани с нови предложения. Избягвайте старателно прибързаността.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

Хороскоп за 14 февруари

Публикувано

на

ОВЕН

Много благоприятен ден за Овните. Благотворното въздействие касае по-силно хората на изкуството и науката. Предвижда се ярка изява и реализация от вас. Успехът е на ваша страна. Овените не отстъпват с безупречното си справяне на работното място.

ТЕЛЕЦ

Четвъртък е много хубав за Телците, особено за дамския състав. Денят се характеризира с любовното настроение у мнозина и като че ли всичко останало е без значение за вас. Не е изключено приготовление за бракосъчетание. Очакват ви положителни емоции!

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са в особено настроение в четвъртък. От една страна, сте потиснати, с чувство за финансова онеправданост и ограбеност. Взаимоотношенията ви в работата не са на желаното ниво. От друга – силният оптимизъм ви зарежда с решителност за справяне.

РАК

Като се изключат някои домашни неприятности, за които не може да се обвинява денят, днес ще се радвате на служебни, финансови и други успехи. Вероятно най-голямата ви сила е по парични въпроси, но контактите също не могат да се отминат без внимание.

ЛЪВ

Благоприятен е четвъртък за Лъвовете. Делата ви се движат добре, но не би било грешно, ако сте по-бдителни за действията на колеги или партньори. Има опити да ви причинят делова вреда като форма на отмъщение. Съберете мислите си и бъдете прецизни!

ДЕВА

Неизяснена е финансовата ситуация при мнозина от Девите. Единственият фактор, с който е необходимо да се съобразявате, е мълчанието. Имате врагове, които чакат да научат нещо, за да ви навредят. Постоянно ви преследват с интригите си. Пазете се от приятели!

ВЕЗНИ

Днес Везните са нерешителни, поради което ще последват куп неприятности през деня. Те започват от дома ви, където някои “приятели” са злословили против вас, за да ви създадат неприятности. Принципно се налага да се пазите от интриганти. Не бъдете агресивни!

СКОРПИОН

Четвъртък ще ви донесе успех. Първо, блестящ е работният ден. Ще окажете мощна съпротива спрямо хора, които се опитват да ви провокират. В това отношение мъжете от зодията са по-изявени. Днес ще срещнете човек, с когото не сте се виждали отдавна.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците имат добър ден и няма да ви навестят трудности. Единственият проблем, с който не бихте могли да се справите, е да си вземете парите, дадени назаем. Става въпрос за услуга към приятел, който ще се опита да ви заблуждава и ще плете интриги.

КОЗИРОГ

Днес мнозина от Козирозите ще бъдат обект на “злите езици” в службата си. Ще се защитите успешно против нападките им, но в крайна сметка ще останете огорчени поради самия факт. Така работният ден се превръща в конфликтен. Нуждаете се от почивка! Добри възможности имат пътуващите за успешен и емоционален ден.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите ще имат успешен четвъртък. Това се отнася буквално за всичко, с което ще се заемете днес. Налице е финансов успех, положителни контакти, висока работоспособност, успехи в бизнес делата. Онова, за което няма да имате шанс, е да пътувате. Не се отчайвайте! Сега са неосъществими намеренията ви за контакти с влиятелни хора.

РИБИ

Рибите ще се радват на благодатен четвъртък. Днес най-ярко изпъкват вашите професионални и финансови дела. В това отношение може да се надявате на пълен успех. Разчитайте на собствени сили и вършете работата си самостоятелно, доколкото е възможно.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

февруари 2019
П В С Ч П С Н
« ян.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

ПОПУЛЯРНИ