8 гола забиха младите голмайстори от училището в Долно Дряново във вратата на връстниците си от СУ „Йордан Йовков“ – село Рибново

Учениците от футболния отбор /5-7 клас/ на Обединено училище „Христо Ботев“ в гърменското село Долно Дряново се поздравиха за пореден път с красива и убедителна победа. Този път те се наложиха  с 8 гола над връстниците си от СУ „Йордан Йовков“ – село Рибново. Мачът завърши при резултат  8:1.

Голмайстори за победителите от училището в Горно Дряново станаха: Гюлтен Юсни и Шенол Рамаданов които вкараха в противниковата врата по 3 гола и  Халил Дерменджиев с 2 гола.

Отборът на училището в Долно  Дряново заема първо място в групата. Мачовете за купата на община Гърмен ще бъдат подновени през пролетта когато ще бъде излъчен и големия победител на общинския училищен турнир.

 Треньорът и техен учител, Рахим Арнаедов поздрави отбора – победител който е в състав: Исмаил Летиф, Мартин Качамаков, Дарън Денизов, Халил Дерменджиев -капитан, Аведис Ибишев, Сунай Топчи, Гюлтен Хюсни, Халил Рушид, Шенол Рамаданов, Халил Арабаджиев, Янис Фазли, Мустафа Близнак. Арнаедов пожела на малките си футболисти здраве, весели предстоящи ваканционни дни и да трупат сили и техника за да може в края на турнира да се поздравят и като крайни победители.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене