Намушкаха с нож шефа на ВМРО Банско и касиер на ОР –ВМРО Благоевград /Снимки 18 +/

Шефът на ВМРО Банско и касиер на  ОР –ВМРО Благоевград Александър Пиришанчин – Шамби е бил намушкан с нож, научи ексклузивно Pirinsko.cоm

Инцидентът се разиграл вчера след битов спор в разложкото село Баня.

Към 22 .00 часа след неуместен спор за хора , които на са между живите и забележка на Александър към Станислав Иванов Стайковски от с. Баня ,лицето нанесло прободна рана в областта на левия бъбрек с нож, информираха наши източници.

По повод на станалото, наш репортер се свърза с пострадалия, минути преди да бъде опериран. Ето какво заяви Александър в блиц интервю, дадено единствено пред медията ни.

Здравей Алексансър , разбрахме за инцидента как си ?

Благодаря на Бога ! Добре съм! На масата за шиене съм! – Яд ме е само за едно, че човека до днес не съм го виждал и не го познавам , може да е изтълкувал грешно разговора с моят персонал , който водехме на масата ,но това не му дава право да реагира по- този начин. Аз съм горд баща на 3 деца и ,неговите действия можеха да променят това!

За какво си ядосан на системата?

Ядосан съм , защото докато ме шиеха в бърза помощ гр.Разлог и ми правеха прегледи , за засегнати вътрешти органи , ми се връчи декларация за да не се саморазправям с лицето ( полицаите го знаеха много добре) , а ми обясняват , че немогат да го арестуват докато аз не пусна жалба. При мое питане , ако е тежка травмата и не мога да пусна жалба (умирам на операционната) , те ми казват , че такъв е закона.

Какво мислиш да предприемеш?

Веднага след моето възстановявате ,ще направя проучване , дали наистина закона е такъв ? Ако е така , ще помоля парламентарната група на ВМРО да внесе промени . След мое питане , към дежурният полицай , ако това беше жена ти , дали щяхте да арестувате човека след като са минали 9 часа след инцидента, той ме погледна и каза. НЯМАМ ОТГОВОР НА ТОЗИ ВЪПРОС!

Ще изпратя и писмо до министъра на МВР, за-да ми отговори. Най жалкото е , че този човек от 22.00 часа на 04.12.2018 до 07.00 часа на 05.12.2018 , ще си стои безнаказано и НЕДАЙ СИ БОЖЕ ,да реши да върши същите неща! Пак казвам ,БЛАГОДАРЯ НА БОГА , ЧЕ ВСИЧКО СЕ РАЗМИНА ЛЕКО ,и ще държа за промени в системата! Какво е твоето мнение, какво трябва да се промени ! Аз искам , полицаите да не са за посмешище , а да всяват респект в гражданите , и като ме види на масата с игла и конец , да помисли , че утре може да е (майка му , жена му , сина му, баща му ,дъщеря му и т.н.) ДАЙТЕ ПРАВА НА ПОЛИЦАИТЕ г- н Министър!

Pirinsko.cоm ще продължи случая с Александър Пиришанчин и ще информира читателите си своевременно за случващото се занапред.

Първо в Pirinsko.cоm! Намушкаха с нож шефа на ВМРО Банско и касиер на  ОР –ВМРО Благоевград Александър Пиришанчин - Шамби /Снимки 18 +/ снимка 1Първо в Pirinsko.cоm! Намушкаха с нож шефа на ВМРО Банско и касиер на  ОР –ВМРО Благоевград Александър Пиришанчин - Шамби /Снимки 18 +/ снимка 2Първо в Pirinsko.cоm! Намушкаха с нож шефа на ВМРО Банско и касиер на  ОР –ВМРО Благоевград Александър Пиришанчин - Шамби /Снимки 18 +/ снимка 3

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене