Свържете се с нас

Таблоид

Цените на кувертите за студентския празник в Благоевград сред най – евтините в Югозапада

Публикувано

на

Кувертите по заведенията в Благоевград за Студентския празник са на цени от 30 до 45 лева, сочи репортерска проверка.

Цената на куверта зависи от това какво е включено в него, както и от съответния тип заведение. По механите и ресторантите най-масовата цена на куверта е 35 лева, като празнуващите ще могат да се насладят на жива музика, а в менюто са включени салата, ордьоври, основно ястие, десерт, ядки и алкохол. По-голямата част от местата по ресторантите и механите вече са резервирани, информира „Фокус”.

Към момента дискотеките в Благоевград още не са определили какъв ще бъде входът за студентите на техния празник, но такъв със сигурност ще има. Според управителите на дискотеките известен процент от техните посетители изобщо не си правят и резервация, ами разчитат на това, че ще намерят места. В областния център цените на хотелите за 8 декември варират от 40 до 89 лв. за нощувка, в зависимост от категорията на хотела

В Банско 8-ми декември излиза на студентите от 110 до 185 лв., като в цената са включени 2 нощувки със закуски, както и празнична вечеря. В дискотеките в зимния ни курорт входът на празника е около 30 лева, като в него не е включена никаква консумация. В Банско има леко повишение на цените в сравнение с миналата година, когато целият пакет за празника беше около 90 лева.

Другият град с голяма посещаемост за Студентския празник е Сандански, като там цените са разнообразни.

Може да се открие хотел за 40 лева нощувка, а има и хотели, в които студентският празник възлиза на около 400 лева, в които са включени 2 нощувки, 2 закуски, празнична вечеря и спа процедури.

коментара

Таблоид

УЧИТЕЛ И УЧЕНИЧКА ОТ СУ-САТОВЧА С НАЦИОНАЛНИ НАГРАДИ ОТ КОНКУРС НА ФОНДАЦИЯ „БЪЛГАРСКА ПАМЕТ

Публикувано

на

Вчера , на официалната церемония по награждаването  в Благоевград ,учителката  Райка Славчева и ученичката Мира Арнаудова от 8-„б“ клас на СУ Св. Св. „Кирил и Методий“ в Сатовча бяха удостоени с национални награди и грамоти от ученическия конкурс „Героите не се забравят – XI Македонска дивизия и 115 години от подвига на Радон Тодев и неговата чета“, организиран от Фондация „Българска памет“, Общински съвет по наркотични вещества – Благоевград, Община Благоевград, РУО – Благоевград и Община Банско.

Община Сатовча и училище Сатовча за пореден път  имат повод за гордост след като станаха ясни  резултатите и от този национален  конкурс.

Ученичката Мира Арнаудова зае второ място в категорията писане на стихотворение, а неин консултант бе класният й ръководител – г-жа Райка Славчева.И двете получиха специални  поздрави от председателят на ОбСНВ, д-р Теменужка Любенова  от заместник областния управител  Иван Стоянов и от  представители на РУО – Благоевград.

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Собствениците на магазин “Албена“ облякоха с нови топли грейки , палта и обувки настанените в Центъра за възрастни с умствена изостаналост потребители

Публикувано

на

Истинско коледно настроение  се завихри   днес и в Цнст –Гоце Делчев . Потребителите на Център за настаняване от семеен тип, за пълнолетни лица с умствена изостаналост в Гоце Делчев бяха истински зарадвани от невероятните коледни подаръци които им поднесоха собствениците на магазин „Албена „ в града – Александър и Албена Тюмбелекчиеви .

Двамата бизнесмени с големи сърца за предстоящите светли Коледни празници подариха на всички потребители от центъра топли грейки , палта и обувки които бяха облечени от тях на момента с голяма радост и признателност .

За истински човешкият жест към потребителите на центъра, ръководството и  колективът на социалната институция благодариха и пожелаха на  дарителите Албена и Александър здраве и благословение през новата 2019 година.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

декември 2018
П В С Ч П С Н
« ное.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

ПОПУЛЯРНИ