Екипът на ГРАВЕ България в Гоце Делчев предколедно поздрави жителите и гостите на града с греяно вино по специална австрийска рецепта и домашно приготвени сладкиши

На 01.12.(събота) ръководителят на офиса на ГРАВЕ в гр. Гоце Делчев Фани Kантарджиева, заедно със своите колеги, дадоха начало на честванията по случай предстоящите Коледни и Новогодишни празници.

С чаша греяно вино по австрийска рецепта и домашно приготвени сладкиши те поздравиха жители и гостите на града. За малчуганите имаше коледни картинки, които те с много майсторство и желание оцветиха, а за награда всеки от тях получи чаша топло какао и малко подаръче. Всичко това, заедно с красиво украсената елха и звученето на най- хубавите коледни песни, създаде весело настроение сред всички на площада. Закачливи подаръци имаше и за участниците  в томболата.

В кратка анкета ГРАВЕ попита всички за най-важните неща в живота на човек – здравето му, семейството му, децата му, дома му и напомни, че компанията се грижи за всичко това успешно вече 18 години на българския пазар. Тя е 100 % дъщерно дружество на ГРАВЕ Груп, която тази година отпразнува 190 г. от създаването си. Дружеството предлага на своите клиенти и техните деца разнообразие от Валутни Спестовно-Осигурителни Програми, които дават възможност за натрупване на капитал и едновременно с това гарантират застрахователна защита през целия срок на договора.

Екипът на Граве в  Гоце Делчев пожелава на всички много здраве и успешна 2019 година, а на себе си –  много позитивни емоции и доволни клиенти. Припомнят и, че офисът се намира на ул.„Александър Стамболийски“ 5 и очаква всички, желаещи да получат финансова консултация, справка и актуална информация за своите полици.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене