Две млади дами от Гоце Делчев с благородна инициатива

Две млади дами , с добри сърца от Гоце Делчев стартираха кампания за събиране на хранителни продукти за да зарадват за Коледа нуждаещи се  възрастни хора

Със страхотна инициатива да зарадват за предстоящите празници възрастни хора в нужда  стартираха преди дни две благородни млади дами  от Гоце Делчев . Това са Ваня Божкова и Мария Костадинова  които убедени че заедно с добрите хора от града и региона ще успеят да съберат достатъчно пакетирани хранителни продукти  от първа необходимост за най- уязвимата група хора в община Гоце Делчев а именно ,възрастните хора в нужда.

Дамите  за да са коректни в оценката си , ще ползват актуален списък за нуждаещи от помощ възрастни жители от община Гоце Делчев предоставен им от отдел  Социални грижи , споделиха те пред ТОП Преса .

„Не трябва да се чувствате длъжни да дарите много. Понякога дори пакет ориз, макарони или каквото и да било е достатъчно  за да  зарадваме възрастните хора  и да покажем уважението и почитта си към тях особено в навечерието на най- светлите празници  когато трапезите на всички ни ще изобилстват и когато ние младото поколение не трябва да допускаме да има празни трапези и гладуващи хора „ е призивът към обществеността на града отправена  с особена загриженост от инициаторките на благородната кампания Ваня и  Мария които за повече информация  и всякакъв вид въпроси свързани с инициативата им  оставиха следния телефон за връзка с тях  -0898594985.

Засега пунктове, в  които  желаещите да помогнат и да станат съпричастни с благородното начинание могат да  оставят продукти  до 14.12.2018 (включително) в Гоце Делчев  са:

Fresh M A R K E T // Gotse Delchev

Салон За Красота Магия

Най-вкусните Палачинки

Kristina Ivanova Bukovinova в Sky Optic ул.Христо Ботев 13

 

За тези, които искат да дарят в София  контакта е с Виктория Василева на тел.  0883437147 (всеки ден след 18:00) – с предварително обаждане.

Определените за кампанията пунктове в столицата са :

Паркинг на магазин Кауфланд на ул. Резбарска и паркинг на магазин Фантастико на ул. Васил Кънчев, обясниха Ваня Божкова и Мария Костадинова , водени от мотото на великия Езоп „ Когато правиш добро, дори и да е малко, никога не е напразно „.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене