Свържете се с нас

Таблоид

Насилие над дете в Югозапада! Работник по ремонтните дейности нападна седмокласник по време на час

Публикувано

на

За насилие над дете сигна­лизира кюстендилката Оля Тодорова, която се надява на съдействие от страна на институциите.

Нелепият инцидент става на 14. ноември по време на часовете за самоподготовка в Основно училище „Проф. Марин Дринов“ в Кюстен­дил. Потърпевш е синът на Оля – Георги Тодоров.

Тогава малко след 15 часа в класната стая на 7 „в“ вля­зъл училищният работник Румен, за да ремонтира два чина в класната стая.

„При влизането чичо Ру­мен каза, че е много ядосан. Нищо никой не му е казал от нас. Започна да оправя чиновете и Гого му каза, че липсват два болта на еди­ния. Без да казва нищо пове­че, той хвана Георги за дре­хите, издигна го във въздуха и го хвърли към радиатора“, разказват деца от училище­то.

Веднага след инци­дента Георги се свлякъл на земята и започнал да плаче. Всичко това се случи­ло пред очите на учителката Полина Ива­нова, която се опитала да успокои деца­та и веднага подала сигнал до ръковод­ството на учебното за­ведение.

„Когато ми се обади учителката и ми каза, че е станал инцидент със сина ми, се упла­ших много. Попитах я само дали е жив. Ведна­га отидох до училището, за да видя какво се случва. Де­тето ми беше със скъсано яке и много стресирано. Веднага след това извадих медицин­ско на сина ми. Той има­ше синини и подутини в областта на гръбнач­ния стълб. Те вече ми­нават, но травмата от случилото се – не. Най-ужа­сяващото в момента е, че се опитват да изкарат нас от жертви – виновни. Ние със съпруга ми до този момент веднъж не сме го уда­рили. Мно­го съм бла­годарна на г-жа По­лина Ива­нова, коя­то е била свидетел на инци­дента. Тя е дейст­вала като родител, успокоила е детето ми. След този случай Гого не ходи на училище. За разлика от него обаче въпросният работник – Румен, е там“, обясни май­ката на потърпевшето дете, Оля Тодорова.

Потърсихме за коментар и директора на Основно учи­лище „Проф. Марин Дринов“, Татяна Танева.

„Вече са дали обяснения учителката, която е била на занятията, работникът по ремонта и медицинската сестра. Аз съм запозната със случая, веднага отидох до класната стая, детето се­деше на чина. Изпратих го при сестрата и тя каза, че няма видими наранявания. На другия ден детето беше на училище и от петък (16. ноември) не идва. В момен­та изяснявам ситуацията и снемам обяс­нения“, каза Танева и до­пълни, че ра­ботникът не е отстранен от работа, тъй като тя като длъжностно лице е длъж­на да се съ­образява с Кодекса на труда.

За случая е уведомено и ръковод­ството на Регионално управление „Образова­ние“ в Кюс­тендил. Те от своят стра­на увериха, че предстои проверка по случая.

„След нея ще имаме точна представа какво е станало и ще бъдат взети всички необ­ходими мерки, уверявам ви. Сигнализирали сме Отдел „Закрила на детето“ и Минис­терството на образованието. Ние отреагираме абсолютно на всеки подаден сигнал“, заяви и началникът на РУО – Кюстендил, Мая Стойчева.

Вестник “ Топ Преса “

коментара

Новини

18-годишен от Кочан се обърна край Долно Дряново, има пострадал

Публикувано

на

На 20.05.2019г. около 20:40 часа на пътя между с.Плетена и с.Долно Дряново, лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 18-годишен водач от с.Кочан, общ.Сатовча, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на ляв завой излиза в дясно от пътното платно и допуска ПТП. С разкъсно-контузна рана в областта на носа е пострадал 26-годишен мъж от с.Кочан, пътуващ в автомобила.

коментара

Продължете с четенето

Новини

Анна Мария чете топлес приказки за пораснали деца

Публикувано

на

Жанета Осипова, Зорница Цветанова и Анна Мария Чернева четоха мръсни приказки в Level Night Club Благоевград

Топ Преса бе официален медиен партньор!

Три от най-популярните имена от корицата на сп. Playboy приковаха вниманието на феновете на литературното четене в Благоевград този петък. Актрисата Анна Мария Чернева, носителката на титлата Playmate Of The Year 2019 Жанета Осипова и сексапилното миньонче Зорница Цветкова четоха някои от най-неприличните  приказки, които Мъжката Библия може да представи в Level Night Club. И ако някой ви каже, че красивите жени не могат да четат на глас, то е защото не са чули тези очарователни изкусителки. Освен, че впечатляват с външен вид се оказа, че трите красавици имат неоспорим талант и артистични заложби, които ги превръщат в очарователни разказвачки на истории. А комбинацията от таланта и тънкото чувство за хумор  на момичетата, доведе до появата на сълзи от смях на гостите на „Мръсни приказки“. Е, няма как да е иначе, когато истории са подбрани от главния редактор на Мъжката Библия, Любен Дилов – син, комбинацията беше взривоопасно добра.

Едни от най-забавните истории, разбира се – такива, които могат да се разказват само след полунощ, бяха разказани на феновете на нетрадиционното литературно четене. Актрисата с едно от най-красивите тела в родния шоубизнес, Анна Мария, показа изкусителните си форми докато четеше нецензурираната история на Пепеляшка „Never more”… топлес. А Зорница Цветкова и Жанета Осипова демонстрираха, че макар да не са професионални актриси, могат да разказват истории увлекателно и артистично. За финал на мръсните приказки Любен Дилов-син и Анна Мария не просто прочетоха, а направо изиграха заедно последната история, влизайки в ролята на млада психоаналитичка и нейния пациент – див селянин от Кочериново, който е недоволен от пенсията си и от сексуалния си живот, но не е успял да намери в сексшопа надуваем кукла на финансовия министър.

Както винаги, за доброто настроение на всички гости се погрижиха водка Beluga, просеко Botega, уиски Gledfidich и вино Eнорама. Дамите получиха специални подаръци – козметични продукти за коса от луксозната марка Selective Professional, а сладките изкушения с вкус на водка Beluga и уиски Glenfidich бяха от изработени от шеф Радо Стамболов.

 

Събитието се проведе с подкрепата на:

Домакини: Level Night Club

Медиен партньор: Вестник Топ Преса

Грим: Пепа Стоянова, Proface

Мигли: Beaute Lashes

Коса: George Todorov Hairstyle

Снимки: Георги Шопов

Луксозен транспорт: Dirent

С подкрепата на:  водка Beluga, просеко Bottega Gold, уиски Glenfidich, вино Енорама

 

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ