Свържете се с нас

Таблоид

Д-р Александър Костов е новият зам. директор на МБАЛ Благоевград

Публикувано

на

Бившият шеф на дирекция „Медицински дейности“ в РЗИ д-р Александър Костов е новият заместник директор на МБАЛ Благоевград, заповедта му бе подписана вчера от директора Огнян Митев, който до момента нямаше заместник.

Името на д-р Александър Костов нашумя миналата година, след като между него и директорът на РЗИ Лена Павлова се развихриха луди скандали. Павлова започна проверка на работата на Костов, който е и общински съветник в Симитли.

Бе депозиран сигнал до комисията за конфликт на интереси, в който се твърдеше, че Костов не може да съвместява двете длъжности да бъде съветник и директор в РЗИ. Комисията обаче не установи нарушения. Павлова го наказа дисциплинарно за това, че не е подавал заявления за отсъствие от работа, докато е на сесия в Симитли.

Александър Костов бе и кандидат кмет на Симитли и е бил преди време заместник директор на болницата. Връщането му на този пост изненада лекарската гилдия, но директорът Митев е категоричен, че се надява Костов, който е с богат административен опит да помага в управлението на здравното заведение.

коментара

Таблоид

УЧИТЕЛ И УЧЕНИЧКА ОТ СУ-САТОВЧА С НАЦИОНАЛНИ НАГРАДИ ОТ КОНКУРС НА ФОНДАЦИЯ „БЪЛГАРСКА ПАМЕТ

Публикувано

на

Вчера , на официалната церемония по награждаването  в Благоевград ,учителката  Райка Славчева и ученичката Мира Арнаудова от 8-„б“ клас на СУ Св. Св. „Кирил и Методий“ в Сатовча бяха удостоени с национални награди и грамоти от ученическия конкурс „Героите не се забравят – XI Македонска дивизия и 115 години от подвига на Радон Тодев и неговата чета“, организиран от Фондация „Българска памет“, Общински съвет по наркотични вещества – Благоевград, Община Благоевград, РУО – Благоевград и Община Банско.

Община Сатовча и училище Сатовча за пореден път  имат повод за гордост след като станаха ясни  резултатите и от този национален  конкурс.

Ученичката Мира Арнаудова зае второ място в категорията писане на стихотворение, а неин консултант бе класният й ръководител – г-жа Райка Славчева.И двете получиха специални  поздрави от председателят на ОбСНВ, д-р Теменужка Любенова  от заместник областния управител  Иван Стоянов и от  представители на РУО – Благоевград.

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Собствениците на магазин “Албена“ облякоха с нови топли грейки , палта и обувки настанените в Центъра за възрастни с умствена изостаналост потребители

Публикувано

на

Истинско коледно настроение  се завихри   днес и в Цнст –Гоце Делчев . Потребителите на Център за настаняване от семеен тип, за пълнолетни лица с умствена изостаналост в Гоце Делчев бяха истински зарадвани от невероятните коледни подаръци които им поднесоха собствениците на магазин „Албена „ в града – Александър и Албена Тюмбелекчиеви .

Двамата бизнесмени с големи сърца за предстоящите светли Коледни празници подариха на всички потребители от центъра топли грейки , палта и обувки които бяха облечени от тях на момента с голяма радост и признателност .

За истински човешкият жест към потребителите на центъра, ръководството и  колективът на социалната институция благодариха и пожелаха на  дарителите Албена и Александър здраве и благословение през новата 2019 година.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

декември 2018
П В С Ч П С Н
« ное.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

ПОПУЛЯРНИ