Юноша на Пирин с комоцио и тежка аркада след екшъна в Бургас

Юношата на Пирин Благоевград Асен Крушовски е в най-тежко състояние след екшъна в Бурас. Той е с комоцио и тежка аркада на едното око след здравия бой между родители и футболисти на Нефтохимик от една страна, и юношите на Пирин до 19 години от друга.

Крушовски вчера е извадил и медицинско от съдебна медицина. Доста поражения има и по други орлета, но те не толкова тежки.

От Нефтохимик с декларация се опитаха да замажат очите на футболната общественост , че не имало нахлуване на родители на терена. И че юношите на Пирин са ги провокирали едва ли не през целия мач. А всичо е тръгналоот хвърлен банан и бутилка с минерална вода, която е улучила едно от момчетата от Благоевград…

В петък БФС привиква ръководители,футболисти и длъжностни лица. Много е важно какво е написал в доклада си и делегата от Варна. Както и реферът от Бургас, печално известния Валентин Железов.Факт е и също така ,че полицаите които са дошли минути след екшъна и са разпитали юношите на Пирин добре са видяли в какво състояние са децата.

Общо 5 патрулки са дошли на стадиона. Колкото до пораженията в съблекалнята на гостите- те са 3 изкривени от удари пластмасови врати и едно счупено кошче. И от клуба-гост нямат претенции и ще си заплатят щетите…/pirinsko.com/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене