Свържете се с нас

Хороскоп

Хороскоп за 4 декември: Кошмар за 3 зодии

Публикувано

на

Овен 
Пoстарайте се да не командвате и да не преправяте онова, което са направили другите хора. Възможни са проблеми в бизнеса заради колективните финансови средства или заради някакво наследство. В любовта избягвайте излишната импулсивност и ината.

Телец
Няма да е лесно днес на Вашия любим човек да обясни някаква истина, която ще му се струва безусловна. Постарайте се да вникнете в нея колкото се може по-рано и по-бързо, за да не дразните хубавия човек, а и да не го доведете до нервен срив, вероятността за което е твърде голяма.

Близнаци
Възможно е, да не Ви пречи, ако смените сегашния си начин на живот с по-сдържан. И времето, и парите, които сте харчили толкова безгрижно, са на границата на привършването, и затова днес е най-подходящото време, да проявите строг консерватизъм. Само че Вие можете да превърнете цялата ситуация в много забавна игра! Поставете си за цел да проверите и да се убедите, колко малко можете да харчите за деня, и колко бързо можете да тичате по задачи. Направо ще се учудите, от получения резултат!…

Рак
За Вашия знак днес най- продуктивното време е началото на деня. Затова с всичко неотложно опитайте да се справите, докато е още рано.След това си направете план, как ще прекарате вечерта и най- вече къде. Не мислете за работата, защото ако оцените „мащаба на бедствието”, няма да сте доволни от свършеното. И не се ядосвайте със свекървата или тъщата – те са необходимо зло…

Лъв
Ако си представите живота си като боксов мач, а противникът – като твърде самонадеян човек, бихте спечелили една съкрушителна голяма победа! Приемете поздравления и по-бързо се отправяйте към своя ъгъл. За да възстановите силите си. Предстои Ви още един рунд! Ще се наложи доста да се постараете, за да не се отвличате със странични неща и да не загубите интерес към ставащото. Възможно е известно време да влагате много сили , за да можете да се докажете, но не трябва да се надявате на скорошен успех. Просто се старайте да не се разконцентрирате.

Дева
Днес ще Ви бъде доста трудно да вземете някакво решение, което ще окаже определено влияние на съдбата, настроението и възможното щастие на Вашия любим човек. Само че Вие и сами знаете за необходимостта за такова решение, и нищо няма да може да направите.

Везни
Вашият любим човек е и Вашия най-добър приятел. А освен него имате и още много, много приятели. Звездите Ви съветват днес да си поиграете с него на котка и мишка – просто така – от ловна страст. След това му се усмихнете и се постарайте да живеете задружно. Това само би ви направило още по-близки.

Скорпион
Постарайте се, да се настроите за положителни емоции, макар че е възможно, да усетите, че губите сили, или пък пристъп на лошо настроение. Вероятни са емоционални трудности в семейството и с тези, които обичате. Показните разходи за удоволствия, могат да предизвикат финансови затруднения.

Стрелец
Ще ви бъде лесно докажете себе си във всичко, което правите, стига да не сте се претоварили през изминалите дни. Всички нестандартни и странни неща ще ви привличат като с магнит. Добър ден за работа с компютри и техника.

Козирог
Може да разчитате на подкрепата на своите близки, която до голяма степен ще облекчи този и без това не лек ден. Ще възникнат не малко проблеми, но всички те може да бъдат решени само в случай, че не решите да действате самосиндикално. Не се стеснявайте да признаете, че сте се отзовали в затруднено положение. Ако скривате това, никой дори няма и да се досети, че имате нужда от помощ. Въобще през този ден може и трябва да говорите с близките за всичко, което Ви тревожи и вълнува. Ще чуете не само добри думи, но и полезни съвети, а и ще почувствате облекчение, споделяйки своите преживявания с добре настроени слушатели.

Водолей
За да решите текущите проблеми през този ден, трябва да ограничите своите емоционални прояви, отреждайки им строго определено място. Голяма роля ще играе готовността Ви да спазвате закона, придържайки се към стандартните норми на поведение, а също и да се съобразявате с правилата, поставени от други хора. Възможни са усложнения при контактите с родителите, деловите съюзници или брачния партньор. Много вероятно е, да се наложи в нещо да се ограничите – например, да се откажете от някои удобства в собствения си .

Риби
Днешният Ви ден ще бъде тъжен и безрадостен и затова трябва да се подготвите от рано – и не само Вие, а и Вашия любим човек също трябва да се подготви. Нека не се учудва на мълниеносните промени на настроенията и крясъците Ви сегиз-тогиз, а Вие се постарайте да се сдържате.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 15 февруари

Публикувано

на

ОВЕН

Петък е хубав ден за Овните. Повечето от вас ще изявят своята комбинативност относно финанси. Характерни са пресметлийските и съразмерни действия, които носят придобивки. В професионално отношение денят е благоприятен. Вашата интуиция ще ви подскаже за поведението в службата.

ТЕЛЕЦ

Делата ви зависят от контактите днес. Много привлекателна е новата служебна алтернатива, която има своето развитие от днес и бележи нови отношения, разрастване на личното ви влияние, професионален авторитет и разширение на професионалната дейност чрез лични възможности.

БЛИЗНАЦИ

Петък се развива нормално и по всичко личи, че няма да имате неприятности в службата или извън нея. Там, където работите, ще направите по определен повод тържествена сбирка. Някои от вас ще срещнат свой приятел и тази среща ще бъде паметна, защото ще се свържете с влиятелни хора.

РАК

Раците започват деня потиснати и мрачни. Това е вашият пръв досег с петъка, но скоро ще се разсее и всичко ще тръгне в обичайния ред. Полза можете да очаквате и от обществените контакти в петък. Очакват ви финансови успехи. Служебният ви ден се очертава с положително развитие.

ЛЪВ

Петък е изцяло положителен ден за Лъвовете и безпрепятствено ще постигнете стремежа си. Изключение от това прави само любовният ви живот, където успехите са много съмнителни. Може да пробвате, но трябва да въздържате напористата си природа. Напрегната е обстановката в дома ви.

ДЕВА

Ако сте балансирани днес в действия и контакти, петък ще бъде успешен за вас. В професионалната сфера това твърдо ще бъде така. Разчитайте на добрия шанс и отговорния подход към делата, който при вас е постоянна величина. При бизнесмените е възможно да възникнат нови отношения.

ВЕЗНИ

Нервни и прибързани сте, но едва ли това ще ви помогне да осъществите деня според намеренията си. Възможности имате, a и шанс не ви липсва. Само трябва да се убедите, че и последователните действия водят до добри резултати. Ще се наложи да се ангажирате с допълнителна работа.

СКОРПИОН

Много от вас ще имат финансови спорове днес и най-вероятният изход е успехът ви. Във всеки случай оставете другата страна да води спора и да излага аргументите си, а вие защитавайте позицията си след това. Петък е много добър за срещи или разговори с колеги от бранша.

СТРЕЛЕЦ

Петък е много добър за Стрелците и вие ще бъдете напълно удовлетворени от развитието на делата, контактите, финансовия живот и действията си. Късметът ви днес е много голям и ще постигнете задоволяващи резултати. В службата си ще можете да поправите положението на неравностойност.

КОЗИРОГ

Действията на Козирозите в петък са решителни и целенасочени. Но не само това ще бъде причина за успехите ви. Сега шансът присъства ярко у вас, притежаващите пари биха могли днес изгодно да инвестират в сделки с недвижими имоти. Днес ще ви върви във финансовата сфера.

ВОДОЛЕЙ

Имате отговорни дела днес за осъществяване и което е по-важно – петък е невероятно успешен. Сега напълно можете да се осланяте на късмета си. В много отношения този ден е подходящ за вас и нищо не може да ви отнеме добрия шанс. Поискайте увеличение на заплатата, няма да ви бъде отказано.

РИБИ

Възможностите ви са много добри и лесно можете да дадете успешно направление на делата си. Безпроблемно ще сключите договор, ако такъв ви интересува. Тясно свързани с успеха ви са и контактите днес, които при някои са свързани с нови предложения. Избягвайте старателно прибързаността.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

Хороскоп за 14 февруари

Публикувано

на

ОВЕН

Много благоприятен ден за Овните. Благотворното въздействие касае по-силно хората на изкуството и науката. Предвижда се ярка изява и реализация от вас. Успехът е на ваша страна. Овените не отстъпват с безупречното си справяне на работното място.

ТЕЛЕЦ

Четвъртък е много хубав за Телците, особено за дамския състав. Денят се характеризира с любовното настроение у мнозина и като че ли всичко останало е без значение за вас. Не е изключено приготовление за бракосъчетание. Очакват ви положителни емоции!

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са в особено настроение в четвъртък. От една страна, сте потиснати, с чувство за финансова онеправданост и ограбеност. Взаимоотношенията ви в работата не са на желаното ниво. От друга – силният оптимизъм ви зарежда с решителност за справяне.

РАК

Като се изключат някои домашни неприятности, за които не може да се обвинява денят, днес ще се радвате на служебни, финансови и други успехи. Вероятно най-голямата ви сила е по парични въпроси, но контактите също не могат да се отминат без внимание.

ЛЪВ

Благоприятен е четвъртък за Лъвовете. Делата ви се движат добре, но не би било грешно, ако сте по-бдителни за действията на колеги или партньори. Има опити да ви причинят делова вреда като форма на отмъщение. Съберете мислите си и бъдете прецизни!

ДЕВА

Неизяснена е финансовата ситуация при мнозина от Девите. Единственият фактор, с който е необходимо да се съобразявате, е мълчанието. Имате врагове, които чакат да научат нещо, за да ви навредят. Постоянно ви преследват с интригите си. Пазете се от приятели!

ВЕЗНИ

Днес Везните са нерешителни, поради което ще последват куп неприятности през деня. Те започват от дома ви, където някои “приятели” са злословили против вас, за да ви създадат неприятности. Принципно се налага да се пазите от интриганти. Не бъдете агресивни!

СКОРПИОН

Четвъртък ще ви донесе успех. Първо, блестящ е работният ден. Ще окажете мощна съпротива спрямо хора, които се опитват да ви провокират. В това отношение мъжете от зодията са по-изявени. Днес ще срещнете човек, с когото не сте се виждали отдавна.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците имат добър ден и няма да ви навестят трудности. Единственият проблем, с който не бихте могли да се справите, е да си вземете парите, дадени назаем. Става въпрос за услуга към приятел, който ще се опита да ви заблуждава и ще плете интриги.

КОЗИРОГ

Днес мнозина от Козирозите ще бъдат обект на “злите езици” в службата си. Ще се защитите успешно против нападките им, но в крайна сметка ще останете огорчени поради самия факт. Така работният ден се превръща в конфликтен. Нуждаете се от почивка! Добри възможности имат пътуващите за успешен и емоционален ден.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите ще имат успешен четвъртък. Това се отнася буквално за всичко, с което ще се заемете днес. Налице е финансов успех, положителни контакти, висока работоспособност, успехи в бизнес делата. Онова, за което няма да имате шанс, е да пътувате. Не се отчайвайте! Сега са неосъществими намеренията ви за контакти с влиятелни хора.

РИБИ

Рибите ще се радват на благодатен четвъртък. Днес най-ярко изпъкват вашите професионални и финансови дела. В това отношение може да се надявате на пълен успех. Разчитайте на собствени сили и вършете работата си самостоятелно, доколкото е възможно.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

февруари 2019
П В С Ч П С Н
« ян.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

ПОПУЛЯРНИ