32 годишният Айрола Ходжов от Огняново счупи дрегера ,спипаха го зад волана с 3,31 помила ,хората питат „Жив ли е“

Айрола Ходжов на 32 години от  гърменското село Огняново е „героят“ който събра очите на полицаите които на 1-ви декември около 21,34 часа са го тествали за алкохол.

 Дрегерът показал че Ходжов шофира мъртво пиян , на повече от кило ракия с 3,31 промила алкохол . След като в Огняново се разчу за „ геройството „ на 32 годишния джигит,  местните задават и логичния  въпрос“ Жив ли е“.

В изключително  неадекватно състояние миналата вечер  полицейски служители от РУ Гоце Делчев са  спрели за проверка движещо се на зиг – заг  в село Горно Дряново„Митсубиши Паджеро“ управлявано от 32 годишния Айрола Ходжов от Огняново .

Полицаите  установили чрез алкотест с техническо средство „дрегер“, че същият, шофира с наличие на рекордните 3,31 промила алкохол в издишания въздух.

 И добре че бил е спрян мъртво пияния  джигит преди да потегли за Огняново защото едва ли е щял да се прибере жив“ коментират запознати . Айрола е бил увещаван от сътрапезниците си да не тръгва  с автомобила си и да остане дори да нощува при близки в Горно Дряново .

Като не успели  да се справят с увещанията и след като младия мъж подпалил колата

добри приятели за да спасят живота му, се обадили на полицаите те да го озаптят.

Срещу пияният Айрола Ходжов  е образувано бързо производство .

 Според закона предстои  Районен съд Гоце Делчев  на насрочено свое съдебно заседание скоро,да отнеме  документите му за правоуправление поне за половин година и да му наложи голяма  административна глоба .

“По добре без книжка и да плаща глоби ,отколкото в гроба“ коментират близки и приятели  на Айрола Ходжов.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене