Свържете се с нас

Новини

39 лица с увреждания ще бъдат назначени на работа в Петрич

Публикувано

на

По проект „Обучения и заетост” на ОП „Развитие на човешките ресурси” се предвижда да бъдат назначени на работа 18 лица с увреждания на възраст над 29 г. за период от 2 г. За целта е задължително представянето на актуален ТЕЛК с право на работа.

С предимство ще са лицата с над 70 % трайно намалена работоспособност. Одобрените кандидати ще бъдат назначени като технически сътрудници, чистач хигиенист, работник по озеленяването и общи работници. На същите длъжности ще бъдат назначени и 9 лица с увреждания на възраст до 29 г. за период от 2 г. Условията за одобрение са същите.

Проектът е „Обучения и заетост за младите хора“, финансиран също от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“. Третият социален проект на Община Петрич е „Нова възможност за младежка заетост“, финансиран от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“.

По проекта предстои да бъдат назначени 12 младежи на възраст до 29 год. за период от 6 месеца, на позиции – технически сътрудник и общи работници, съобщиха от Пресцентъра на Община Петрич.

коментара

Новини

Доц. Василев разказа на учениците какво е Обществения посредник и по какви въпроси могат да се обърнат към него

Публикувано

на

Общественият посредник на територията на Община Благоевград за първи път изнесе презентация на ученици от XI и XII клас в НХГ „Св. Св. Кирил и Методий – Благоевград. Доц. Василев разказа на учениците какво е местния Обществения посредник и по какви въпроси могат да се обърнат към него. Той представи както дейността си до момента, така и целите и приоритетите за предстоящата година, участието си в публични дискусии и форуми и бъдещите кампании и инициативи в институцията Обществен посредник на територията на Община Благоевград. Основната цел към която доц. д-р Валентин Василев се стреми е да помогне на институцията да стане разпознаваема в социалния и обществен живот и с присъствието си да бъде както защитник и посредник между гражданите и администрацията, така и катализатор за нови идеи, подпомагащи диалога между гражданското общество, образователните институции и публичната администрация. Срещата завърши с приятелско обещание за нови скорошни срещи и инициативи.

коментара

Продължете с четенето

Инциденти

Опел се заби в микробус на „Покровнишко шосе“

Публикувано

на

Опел Астра се заби в микробус „Форд“ на „Покровнишко шосе“ в 18.20 ч.

С линейка в СПО е транспортирана 62-годишна жена с болки в коляното от лекия автомобил.

На място има полиция, която изяснява причините за инцидента.

По-рано днес в района катастрофираха камион и мерцедес, при което колата бе изтласкана от пътя.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

декември 2018
П В С Ч П С Н
« ное.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

ПОПУЛЯРНИ