Свържете се с нас

ГЕРБ

СНИМКИ / Евродепутатът от ГЕРБ Асим Адемов празнува 50-годишен юбилей!

Публикувано

на

50 свещички духна Евродепутатът от ГЕРБ и бивш зам. областен управител на Благоевград Асим Адемов.

Топ Преса желае на г-н Адемов здраве и  сила за  посрещане на
предизвикателствата…

 

коментара

ГЕРБ

Представители на ГЕРБ-Перник уважиха 65-годишния юбилей на ОДК-Перник

Публикувано

на

С приказен концерт-спектакъл възпитаниците на ОДК-Перник зарадваха перничани по случай „65 години извънучилищна дейност в Перник“. Талантливите деца  на Перник изненадаха гостите с емоционално представление, което разтопи сърцата на областния координатор на партията Вяра Церовска и на народния представител д-р Александър Александров.
„Наистина се вълнувам, но повече се гордея с този дом, който прави всеки празник различен. Толкова много поколения са получили знания, умения и любов от учители, които се раздават до край. Пожелавам ви упоритост, търпение и нестихваща стремеж към покоряване на нови върхове. Вярвам, че още много години ще се наслаждавам на неповторими те ви спектакли“ , сподели в приветствието си към организаторите, участниците и гостите  Церовска и подчерта, че с всяка своя изява на сцената възпитаниците на разпалват пламъка на все повече млади хора, които откриват красотата на нашите традиции. Тя изрази благодарност към всички директори на ОДК за всичко, което са дали на града и допълни, че Перник се гордее с тях.
Церовска награди с плакет удостоената от Община Перник със званието почетен директор на ОДК Рахила Авиотова.
Гости на празника бяха още зам. – кметът на Община Перник Севделина Ковачева, секретарят Радослава Манова, кметът на км. Изток „Емил Костадинов, общински съветници от ГЕРБ.

коментара

Продължете с четенето

ГЕРБ

Десислава Атанасова и Александър Мацурев направиха дарение на децата от дома в с. Звъничево

Публикувано

на

Народните представители от ГЕРБ Десислава Атанасова, Александър Мацурев и общинският ръководител на ГЕРБ-Пазарджик – Гинче Караминова, посетиха днес Центъра за настаняване от семеен тип в пазарджишкото село Звъничево и се срещнаха с децата, настанени там. Те им подариха зимни якета, спортни комплекти, маратонки, раници и много лакомства за коледната трапеза.

“Идеята да посетя Центъра в село Звъничево се роди спонтанно. Миналата седмица имах друга инициатива – дарих книги на читалището в с. Труд. Тогава с мен се свърза едно дете, живеещо в дома в с. Звъничево – Кирил Балдев. След разговора ми с него реших да направя дарение и за децата, които също като Кирил живеят в Центъра“, каза Атанасова.

„Когато аз бях министър на здравеопазването, започнахме да изграждаме първите такива центрове за настаняване от семеен тип. Няколко години по-късно този в с. Звъничево изглежда прекрасно. Битовите условия са много добри, децата имат всичко необходимо, за да водят един нормален живот, близък до семейната среда“, посочи Десислава Атанасова.

Тя и Александър Мацурев разговаряха с децата от центъра, запознаха се с персоонала и разгледаха базата. Понастоящем в социалното заведение живеят девет деца и юноши на възраст от пет до осемнадесет години.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

декември 2018
П В С Ч П С Н
« ное.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

ПОПУЛЯРНИ