Областният лидер на НФСБ за област Благоевград – на протест срещу Валери Симеонов!

Областният лидер на пар­тията НФСБ- Благоевград с лидер подалия оставка ви­цепре­миер Валери Симео­нов про­тестира срещу лидера си.

Ка­дрите са улове­ни от репортер на вестник Топ Преса – югозападният таблоид и красноречиво показват, че действащият областен координатор на НФСБ адвокат Тодор Петре­лийски, подкрепи протестът на майките под надслов „Системата ни убива“, в град Гоце Делчев и по този начин официално се разграничи от своят лидер и началник Ва­лери Симеонов. Признаваме си че въпреки че сме автори на видеото и кадрите, на които присъства адвоката известен с прякора „немия политик“, за­ради факта, че няма нито едно изказва­не като поли­тик до сега, наши читатели ни обърнаха внимание след като са гледа­ла видеото, из­лъчено от на­шия репортер Георги Делии­лиев – Гофи в сайта на ин­формационна агенция www.toppresa.com . „Не е ли крас­норечиво за състоянието на партията на Симеонов, след като не­говите лидери се обръщат срещу него. Защо нито една медия, отразила про­теста на майките в град Гоце Делчев, не обърна внима­ние че освен възмутените граждани от грозното из­казване на Си­меонов за „кре­сливите жени“ и „уж болните деца“, протестът беше подкре­пен и от областния лидер на партията на Симеонов…“ пишат ни чрез социалните мрежи нашите читатели. Ние от наша страна признаваме този, меко казан осканда­лен и сензационен факт и го отчитаме като наш пропуск, но по добре късно отколкото никога. Реагираме на мига и от първата страница на вестник Топ Преса, вадим на светло този факт със сним­ки и преки доказателства.

КОМЕНТАРЪТ:

Явяването и подкрепа­та на протеста на майките, от страна на един от най – важните хора на Валери Симеонов, областният му лидер за област Благоев­град показва едно -нивото на партията и нивото му на политик. Поздравяваме и господин Петрелийски за гражданската позиция и го призоваваме като е казал „А“ да каже и „Б“ подавайки си оставката като коорди­натор на НФСБ и без това не блесна с нещо като такъв. Снимките и доказателства­та които публикуваме днес, показват само едно Симео­нов и НФСБ нямат място в управлението на страната и е време да бъдат изметени… Вън посредствеността от политиката!

Тодор Тодоров

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене