Свържете се с нас

Таблоид

Областният лидер на НФСБ за област Благоевград – на протест срещу Валери Симеонов!

Публикувано

на

Областният лидер на пар­тията НФСБ- Благоевград с лидер подалия оставка ви­цепре­миер Валери Симео­нов про­тестира срещу лидера си.

Ка­дрите са улове­ни от репортер на вестник Топ Преса – югозападният таблоид и красноречиво показват, че действащият областен координатор на НФСБ адвокат Тодор Петре­лийски, подкрепи протестът на майките под надслов „Системата ни убива“, в град Гоце Делчев и по този начин официално се разграничи от своят лидер и началник Ва­лери Симеонов. Признаваме си че въпреки че сме автори на видеото и кадрите, на които присъства адвоката известен с прякора „немия политик“, за­ради факта, че няма нито едно изказва­не като поли­тик до сега, наши читатели ни обърнаха внимание след като са гледа­ла видеото, из­лъчено от на­шия репортер Георги Делии­лиев – Гофи в сайта на ин­формационна агенция www.toppresa.bg . „Не е ли крас­норечиво за състоянието на партията на Симеонов, след като не­говите лидери се обръщат срещу него. Защо нито една медия, отразила про­теста на майките в град Гоце Делчев, не обърна внима­ние че освен възмутените граждани от грозното из­казване на Си­меонов за „кре­сливите жени“ и „уж болните деца“, протестът беше подкре­пен и от областния лидер на партията на Симеонов…“ пишат ни чрез социалните мрежи нашите читатели. Ние от наша страна признаваме този, меко казан осканда­лен и сензационен факт и го отчитаме като наш пропуск, но по добре късно отколкото никога. Реагираме на мига и от първата страница на вестник Топ Преса, вадим на светло този факт със сним­ки и преки доказателства.

КОМЕНТАРЪТ:

Явяването и подкрепа­та на протеста на майките, от страна на един от най – важните хора на Валери Симеонов, областният му лидер за област Благоев­град показва едно -нивото на партията и нивото му на политик. Поздравяваме и господин Петрелийски за гражданската позиция и го призоваваме като е казал „А“ да каже и „Б“ подавайки си оставката като коорди­натор на НФСБ и без това не блесна с нещо като такъв. Снимките и доказателства­та които публикуваме днес, показват само едно Симео­нов и НФСБ нямат място в управлението на страната и е време да бъдат изметени… Вън посредствеността от политиката!

Тодор Тодоров

Вестник “ Топ Преса “

коментара

Таблоид

Завод за медицински консумативи отваря врати след месец в Катунци

Публикувано

на

Модерната фабрика за производство на медицински консумативи в санданското село Катунци ще заработи следващия месец.

Тримата инвеститори от Египет в близките дни ще пристигнат в селището, за да се уверят, че всичко е готово за старта на предприятието. „Всичко вече е готово. Оборудвани са помещенията с машини. Двадесетина души почистват в сградата и в двора. Вървят и интервютата за наемане на работници. Идват чак от Сандански и Петрич хора, които искат да се трудят в нашето село”, заяви кметът на село Катунци – Иван Коричков.

Първоначално ще се наемат около 100-150 души, а на по-късен етап – до 1-2 години, в завода ще работят поне 300 души. В него ще се правят десетки артикули медицински консумативи. По-голямата част от продукцията ще се изнася в чужбина, но ще се зарежда и родният пазар.
Производственото помещение е на площ от 6 декара. Целият имот е 33,5 декара. Само за строителството тримата египетски съдружници са похарчили 2 милиона евро. Общият размер на инвестицията им е 6-7 милиона евро.

Вестник “ Топ Преса “

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Тази седмица във вестник “ Градът „

Публикувано

на

  • В ИНСТИТУТА НА ИВАН ГАДЖЕВ В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ЛЪСНА ИСТИНАТА: Георги
    Пирински бил агент на ЦРУ?
  • Областният съвет на ДПС събра на обща трапеза – Ифтар – жителите на гоцеделчевското село Лъжница
  • САМО ВЪВ ВЕСТНИК ГРАДЪТ! Непубликувани снимки на великия Кръстьо Сарафов!
  • Юношата на ФК „Неврокоп“ Д. Наумов: По цял ден съм на стадиона, направих най- правилния избор с „Лудогорец“
  • ВНИМАНИЕ! Опасна пешеходна пътека до Синята зона в Гоце Делчев!

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ