Свържете се с нас

Таблоид

С конкурс ще търсят шеф на онкоболницата в Благоевград

Публикувано

на

Общинският съвет в Благовеград отказа да поднови договора за управление на директора на онкоболницата в Благоевград.

Д-р Георги Георгиев все пак остава начело на СБАЛО „Свети Мина” до провеждането на конкурс, който трябва да бъде факт най-късно до 6 месеца.

До това гласуване се стигна, след като съветникът Кирил Ваклинов изнесе данни от одитните доклади на онкоболницата, които са публични. Според тях общите задължения на СБАЛО са малко над 2,9 милиона лева. Към доставчици дълговете доближават цифрата от близо 2 милиона лева. Разходите за персонал за намалели, а за суровини и материали са се увеличили.

По думите на шефа на болничното заведение д-р Георгиве, в момента онкоболницата има да разплаща към фирми 1,9 милиона лева, от които 1 милион действително са просрочените плащания. В този милион влизат и 320 000 лева, които не са ни платени от Здравната каса.ufkuw,iqtebq

коментара

Таблоид

Синът на разложкия кмет Красимир Герчев – Иван чества рожден ден днес

Публикувано

на

По този повод, той бе залят от стотици пожелания и поздравления от близки, роднини, познати и приятели.

Безспорно обаче, сред най – трогателните бяха тези от съпругата му Константина и баща му Красимир Герчев, видя наш репортер.

 „Днес синът ми е рожденик, честит да е! Следвай мечтите си, Ванка. Нека Бог те пази.  И теб, и семейството ти. Вървете заедно,  обичайте се, защото няма по-голяма радост от радостта на пълното с обич сърце. Благодаря ти, сине, че ме правиш горд баща. И дядо. Честит рожден ден!“, написа в социалния си профил кмета Красимир Герчев.

„Честит рожден ден, ЛЮБОВ! С всяка изминала година любовта узрява и става все по-силна! На теб ти пожелаваме да бъдеш здрав, винаги така всеотдаен татко и съпруг! Ти си най-хубавото нещо в живота ни! Завинаги твои Константина и Ирина!“, написа трогателно съпругата на рожденика д-р Константина Герчева.

Синът на разложкия кмет Кр.Герчев – Иван чества рожден ден, градоначалникът умили фейсбук с посланието си снимка 1

pirinsko.com

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Всички жители и гости на град Гоце Делчев вече могат да паркират в синята зона на града чрез изпращане на sms

Публикувано

на

Системата се тества от няколко месеца и вече работи в пълен капацитет. Освен чрез закупуване на талони за паркиране, водачите могат да платят и като изпратят sms на номер 13751, което ще ги улесни в значителна степен.

Ако сте клиент на български мобилен оператор, трябва да изпратите sms на посочения номер, в който да напишете номера на автомобила, по начина по който е изписан на регистрационната табела. Изпращането на един sms отговаря на заплащането на 1 час престой на парко мястото. Ако искате да платите за два часа, трябва да изпратите два sms-а. Паркирането в синята зона на гр. Гоце Делчев е позволено с продължителност до 3 часа.

hronika

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ