Свържете се с нас

Разследване

Взеха ли ни за мезе? Черна змия се появи на Светилището в Крибул за да …

Публикувано

на

Взеха ли ни за мезе? Черна змия се появи на Светилището в Крибул за да …пълни отново с туристи района. Възмутени читатели на инфомационна агенция www.toppresa.bg, ни изпратехи линк от сайта http://videlei.com в който всички последователи на окултизма, фенове на караконджури и любители на гуру- та и шамапи, са приканвани да се включат в организиране на мероприятие забележете :  22-23.12.2018Г. ЗИМНО СЛЪНЦЕСТОЕНЕ В СВЕТИЛИЩЕТО НА КРИБУЛ, ЧЕРНАТА ЗМИЯ, ТРАКИЙСКИ РИТУАЛ, АНСЪМБЪЛ ЗА ДРЕВНИ ПЕСНИ, РЪЧЕН ХЛЯБ, МЕДНА ПИРАМИДА, МЕДИТАЦИИ, МАНТРИЧНО ПЕЕНЕ, ДОЛНО ДРЯНОВО, ЛЕЩЕН, ДОБЪРСКО – 5 -ТЕ ПЕЧАТА НА СИЛАТА И ТАЙНИЯ ЗНАК НА ПАТРИАРШИЯТА…

ТАЗИ СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТНА ЛИЧНОСТ СЕ ПРЕДСТАВЯ ЗА НЕОРИЕНТИРАНИЯ ГУРУ КОЙТО ЩЕ ПОКАЗВА ЧЕРНИ ЗМИИ НА СВЕТИЛИЩЕТО В КРИБУЛ

Ако ви е уважаеми читатели разбрахт енещо от заглавието – ни е признаваме си не. Явно сме тъпи! Забележете какво пишат организаторите обаче: .Двама лектори ( уточняват се). 2. Известен ансамбъл от 4-6 жени – баби с акапелно пеене в носии ( вижте надолу в текста ). 3. Изпечен ритуално хляб на жив огън с тракийски ритуал ( вижте надолу в текста ). 4. Дневен концерт на светилището с част от ансамбъла от с. Драговищица в изпълнение на древни песни от тракийското културно богатство на България, печелили много награди в страната и чужбина. (  Вижте надолу ). 5. Вечерен концерт отново със същия ансамбъл. 6. Пирамида от мед – поставяне до светилището и влизане в нея. Специално направена по сакралната геометрия и съотношенията на Хеопсовата пирамида за максимален енергиен и здравословен ефект, засилващ се от светилището. ( Вижте надолу ).7. Медитации.8. Мантрично пеене. ПРЕДВИДЕНА Е ПРОГРАМА И БЕСЕДИ НЕЗАВИСИМООТ ВРЕМЕТО. ЩЕ ИМА И ДЖИПОВЕ ЗА ТЕЗИ ПРИЯТЕЛИ, КОИТО ИЗБИРАТ ДА СЕ РАЗХОДЯТ ДО СВЕТИЛИЩЕТО МОТОРИЗИРАНИ..:)). ИНФОРМАЦИЯ ЩЕ ИМА ПО Е-МЕЙЛИТЕ НА ЗАПИСАНИТЕ. ТОВА Е ЮЖНА БЪЛГАРИЯ И НЯКОЛКО ГОДИНИ ПО ТОВА ВРЕМЕ НЯМА СНЯГ ТАМ. Боже опази! 

Явно актуализирането на нови видове ритуали, появаването на нов митичен герой „Черна змия“, апелът че ще има лектори неясно з азаге какви, цели едно – да се напълни селото отново с манията за вечен живот или да се търгува с надеждата на хората. В крайна счетка не е луд този който яде баницата, казваме ние за пореден път от Топ Преса, въпроса защо това не се прави легално а някакв иси мартинални сайтове да търсят поредната порция шарани. Нещо повече, косвено доказателство, че в случая определено се касае за някаква фантасмагория е фактът, че за зарибяване са публикуван иснимки на селата Лещен и Ковачевица и са представени като кадри от Крибул. Евтина манипулация, но този който не познава района би се хванал. Правете си сметката уважаеми читатели, ритуали, за които не са чували местните се правят, змии се появават…. всичко срещу пари! Имайте едно на ум, когот видите някой да в ипредлага подобн асделка под масата. Но ако все пак сте решили ето линк към офертата – четете и плачете ТУК 

ЖУРНАЛИСТЪТ КАРБОВСКИ Е ЕДИН ОТ ОСНОВНИТЕ НАЦИОНАЛНИ ПР – И НА СВЕТИЛИЩЕТО И ВСИЧКИ ГУРУТА СВЪРЗАНИ С НЕГО. КАКВО ДА СЕ ПРАВИ – БИЗНЕС!

За сведение само и не на последно място, позовавайки се на последните зарибителни дум ив рекламата за 5 -ТЕ ПЕЧАТА НА СИЛАТА И ТАЙНИЯ ЗНАК НА ПАТРИАРШИЯТА… , репортер на инфомационна агенция www.toppresa.bg, се обърна към Светата Неврокопска Митрополия за рясяснение, какво се има предвид. От църквата канегорично открехоха, тези ритуали да са свързани с християнството или с Българската Патриаршия и апелират към миряните за повишено внимание. И все пак тези които клъвнете на рекламата помнете : – Всяка глупава постъпка носи в себе си камшик за гърба на своя виновник.

 

коментара

Разследване

Българския съд наказа гражданин на Черна гора заловен на Калотина с марихуана за 1 635 588,20 лева

Публикувано

на

Десет години затвор, глоба от 100 000 лева и отнемане в полза на държавата товарна композиция, българския съд наказа гражданин на Черна гора заловен на Калотина с  марихуана за 1 635 588,20 лева

 

Със строга  присъда на Софийския окръжен съд приключи делото на подсъдимия А. Л. гражданин на Черна Гора.

На заловения  на митнически  пункт Калотина мъж от Черна Гора с 408 897,05 грама високорисково наркотично вещество марихуана на стойност 1 635 588,20 , е наложено наказание от десет години „лишаване от свобода“, при първоначален „строг“ режим на изтърпяване и глоба в размер на 100 000 лева.

Българският съд е постановил още,  да бъде отнета в полза на държавата товарната композиция, с която е било извършено пренасянето на наркотичното вещество.

Постановената присъда подлежи на обжалване и протест пред Софийския апелативен съд.

По обвинителния акт на Окръжна прокуратура – София подсъдимият А.Л. се е признал за виновен за извършеното от него престъпление по чл. 242, ал. 2, пр. 1 от Наказателния кодекс.

Около 18 ч. на 27.03.2016 г., гражданинът на Черна гора А.Л. управлявал влекач с ремарке от Сърбия за България.

На митнически пункт Калотина, при извършена проверка, в камиона били открити и иззети  416 броя пакети, съдържащи високорисково наркотично вещество – коноп (марихуана).

Общото тегло на откритата в  управлявания от гражданина на Черна гора камион дрога, е с общо тегло от 408 897,05 грама, с концентрация на активно действащ компонент тетрахидроканабинол.

Стойността му възлиза на 1 635 588,20 лева.

 

коментара

Продължете с четенето

Разследване

Кражба на 12 овце и агнета от стадото на Сергей Карагьозов от Огняново разследват полицейски служители от РУ Гоце Делчев

Публикувано

на

Без 10 овце и 2 агнета остана след извършена кражба от кошарата на животновъда Сергей Карагьозов от гърменското село Огняново. Полицейски служители са започнали прецизно разследване за пресичане на този вид кражби и откриването на извършителите, тъй като наближават Великденските празници и се очаква случаите с подобни посегателства в региона да зачестят.

До момента е установено, че ромското семейство животновъди със стадото овце и агнета живее в края на село Огняново, кражбата е била извършена през нощта срещу 10.04.

Сутринта като станал Сергей Карагьозов видял че вратата на кошарата е отворена и стадото овце и агнетата били извън него. Човекът си помислил, че е забравил вечерта вратата отворена и тръгнал да търси ветеринаря да имунизира няколко от не имунизираните му животни. Чак когато започнал да ги дои и потърсил една от овцете, която е трябвало да бъде имунизирана, за да ги отдели, да са готови като дойде доктора, видял че тя липсва. За липсата на 12-те си животни от кошарата Карагьозов разбрал като ги преброил и веднага сигнализирал РУ Гоце Делчев за извършената кражба. Има съмнение че крадците на овцете и агнетата от кошарата на Сергей Карагьозов са от съседното село Дебрен, но това ще го доказват разследващите. Иначе семейството на Сергей Карагьозов от Огняново от дълги години се занимава с животновъдство с което хората твърдят че се издържат. Именно затова решили да построят кошарата и къщата си в края на селото, за да спазят законовите изисквания, които забраняват отглеждането на големи стада селскостопански животни в населените места.

Работата за откриване на извършителите продължава. По случая е образувано досъдебно производство.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

април 2019
П В С Ч П С Н
« мар.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ПОПУЛЯРНИ