DIONA: Харесва ми, че хората в Сандански са готини и отзивчиви

Diona – (Денислава Сашова) е родена през 1995 г. в гр. Бяла Слатина, зодия Близнаци. Професионално с музика започва да се занимава преди две години, а дотогава има различни аматьорски музикални изяви.  Певицата следва във Великотърновския университет, където е четвърти курс по специалността „Политология”.  До сега е участвала в един  конкурс, в който са се състезавали само мъже, а тя е била единствената жена. Диона обаче го печели безапелационно, а наградата е заснемане на видеоклип. Така тя реализира лентата към „Поста ми“, който бързо се превръща в хит в интернет.

Diona се включи и в надпреварата във втория BG MUSIC FESTIVAL с парчето си “Жестока”, с което ще се конкурира в категорията “хип-хоп/R&B”. Музикалното събитие ще се проведе на 8 и 9 юни в гр. Сандански.

Ето отговорите й пред VOX64.COM в блиц интервю за сайта.

Какво те накара да започнеш да се занимава с музика?

Феновете ми!

Какви са ти целите за развитие?

Целта ми е световната сцена! Искам я след време!

Какво за теб значи “зелена светлина”?

Зелената светлина дава свобода във всичките й аспекти, не само в музикален!

Разкажи ни най-щурото преживяване от детството…

Когато бях съвсем малка на 3-4 години и живяхме на село, мама затваряше буркани за зимнина. Веднъж беше направила доматен сос в кофа, оставаше само да го разсипе в буркани и да ги затворе. Е, аз влязох в тази кофа и много ми се караха!

Как си представяш фестивала в Сандански?

Уникално готино, с много хора, които крещят моето име, и които ще пеят моята песен!

Била ли си до сега в гр. Сандански, ако не си какво си чувал за града?

Да, била съм! В Сандански има много готини и отзивчиви хора, те ме харесаха, а на мен ми хареса как ме посрещнаха! Надявам се и сега, по време на BG MUSIC FESTIVAL, който ще е на 8 и 9 юни да е така!

Вестник “ Топ Преса “

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене