Свържете се с нас

ВИДЕО

Раздадоха наградите на победителите във фото конкурса „Моят град Гоце Делчев“ (ВИДЕО)

Публикувано

на

Снощи, с приповдигнато настроение в клуба на БСП Гоце Делчев, връчиха наградите на победителите във фото конкурса „Моят град Гоце Делчев“, организиран от Младежко обединение в БСП – Гоце Делчев. В конкурса се включиха 10 участника които подадоха за оценяване над 50 снимки. Темите на изображението включваха материално и нематериално наследство, традиции, знание и умения. Природни дадености – пейзажи флора и фауна. Жури, оценяващо творбите на младите фотографи от Гоце Делчев бе представено от местни медии, общественици и професионален фотограф бе в състав: Маргарита Енчева, Слави Хаджиев, НиколЙ Даутов, Георги Делиилиев – Гофи и Николай Серкеджиев. След оспорвано гласуване, журито определи класирането във фото конкурса „Моят град Гоце Делчев“

 

1 място: Кръстю Шилев, за снимката му „Храмът Успение Богородично“

2 място: Атанас Джингаров за снимката му „Нощен поглед над Гоце Делчев“

3 място: Гери Войнова със снимката й „Моят Гоце Делчев – цветен и богат“

Амного ценната награда на публиката грабна също Гери Войнова със същата снимака „Моят Гоце Делчев – цветен и богат“ отразяваща празнуването в Гоце Делчев на най-българския духовен празник – 24 май

 

Да стане конкурсът традиционен и ежегоден, решиха организаторите от Младежко обединение на БЦП  в Гоце Делчев.

коментара

ВИДЕО

Честит 12-ти Рожден Ден, Ice G !!!

Публикувано

на

Днес най-младият БГ рапър Ice G – Георги Байрактарски празнува своя 12-ти рожден ден.

Гого е и част от медийна група Топ Преса, той е водещ на онлайн поредицата „Малките Новини“

 

Топ Преса пожелава на G много здраве и бъдещи успехи в музиката и в предаването!

коментара

Продължете с четенето

ВИДЕО

/ВИДЕО/ 5 години от създаването на социален център, празнуваха днес в Гоце Делчев

Публикувано

на

Истински празник организираха днес в двора на Центъра за настаняване от семеен тип на пълнолетни лица с умствена изостаналост в Гоце Делчев. Поводът бе, петата годишнина от създаването му. Рожденият ден на социалната придобивка в града бе уважена от зам.кмета на Гоце Делчев, Саид Иброш, директорът на Дирекция социално подпомагане гр. Гоце Делчев, Недялка Цветкова, управители на социални заведения и учреждения в града, както и гости от Разлoг, Горно Драглище и граждани на Гоце Делчев.

В тържественото си слово, управителката Димитрия Папалезова благодари на кмета на общината, Владимир Москов, на дирекция „Социално подпомагане“ и на всички спонсори и дарители които подпомагат социално и материално социалния център. „Нашата цел е потребителите да се чувства значими в този труден за тях живот. За това се грижим индивидуално за тях и в работата си прилагаме най-добрите практики“, каза г-жа Папалезова. В празничната програма за рождения ден на социалния център участие взеха и самите потребители.

Както на всеки рожден ден запалиха свещи на разкошна торта, а празникът продължи с народни хора в просторния двор на социалното заведение.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

април 2019
П В С Ч П С Н
« мар.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ПОПУЛЯРНИ