Свържете се с нас

ВИДЕО

Протестиращи блокираха международния път Гоце Делчев – Драма (ВИДЕО)

Публикувано

на

На пореден протест излезеха в неделния ден, недоволни граждани от Гоце Делчев в подкрепа на Националния протест против системата в България. По традиция, неврокопчани започнаха протеста с авто-шествие с развети знамена и надути клаксони по главните улици на града след което блокираха пътя при село Господинци.

„Основната причина да се повишават безконтролно цените на всичко, е липсата на орган, който да се бори с корупцията, който да се бори а монополистите, дори напротив, правителството в момента, реално дава права и сили на монополните организации в България  при което няма реален начин за контрол на цените от там няма и реална конкуренция“, каза Димитър Белчев, протестиращ гражданин от Гоце Делчев. „Аз съм пенсионер „половин порция“. При четиридесет и две години трудов стаж аз получавам 220 лв! Какво ще направя с такава пенсия? Ток ли ще платя, вода ли ще платя. А вече остаряваме и лекарства вземаме. Парите не стигат за нищо. Как да живеем?!, разгневено сподели Стефан Терзиев, протестиращ пенсионер от с. Ляски.

 

Над четири часа – от 13:30 до 16:45 ч., трафикът на моторни превозни средства бе блокиран на пешеходната пътека на международния път при село Господинци. Пропускани бяха само коли с пътуващи в тях деца. Към края на блокадата, малка група от Разлог, част от протестиращите там които също блокираха същия в разложкия участък, в Господинци за да изразят подкрепата и солидарността си с протестиращите неврокопчани.

коментара

ВИДЕО

Честит 12-ти Рожден Ден, Ice G !!!

Публикувано

на

Днес най-младият БГ рапър Ice G – Георги Байрактарски празнува своя 12-ти рожден ден.

Гого е и част от медийна група Топ Преса, той е водещ на онлайн поредицата „Малките Новини“

 

Топ Преса пожелава на G много здраве и бъдещи успехи в музиката и в предаването!

коментара

Продължете с четенето

ВИДЕО

/ВИДЕО/ 5 години от създаването на социален център, празнуваха днес в Гоце Делчев

Публикувано

на

Истински празник организираха днес в двора на Центъра за настаняване от семеен тип на пълнолетни лица с умствена изостаналост в Гоце Делчев. Поводът бе, петата годишнина от създаването му. Рожденият ден на социалната придобивка в града бе уважена от зам.кмета на Гоце Делчев, Саид Иброш, директорът на Дирекция социално подпомагане гр. Гоце Делчев, Недялка Цветкова, управители на социални заведения и учреждения в града, както и гости от Разлoг, Горно Драглище и граждани на Гоце Делчев.

В тържественото си слово, управителката Димитрия Папалезова благодари на кмета на общината, Владимир Москов, на дирекция „Социално подпомагане“ и на всички спонсори и дарители които подпомагат социално и материално социалния център. „Нашата цел е потребителите да се чувства значими в този труден за тях живот. За това се грижим индивидуално за тях и в работата си прилагаме най-добрите практики“, каза г-жа Папалезова. В празничната програма за рождения ден на социалния център участие взеха и самите потребители.

Както на всеки рожден ден запалиха свещи на разкошна торта, а празникът продължи с народни хора в просторния двор на социалното заведение.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

април 2019
П В С Ч П С Н
« мар.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ПОПУЛЯРНИ