СТИГНАХТЕ ДЪНОТО! Политически трупове и жадни за власт „държанки“, имотни далавераджии и богати професионалисти опорочиха протеста в Благоевград!

От жажда за нова система и справедливост, тъпанари огласиха центъра на града, за да правят гъдел на опозицията!

Двама от неуспелите канди­дат кметове яхнаха протеста в Благоевград и с това и се приключи с каузата, писа ин­формационна агенция www. toppresa.com.

Ясно е, че всичко е фарс.

Колкото и да беше добра идеята благоевградчани да се борят срещу високите цени на горивата, поскъпването на застраховките и увеличава­нето на данъците, за смяна на системата и срещу бедността преди няколко вечери протес­та бе абсолютен провал.

Мирно протестиращите граждани не трябваше да позволяват на Калоян Хан­джийски и Илия Илиев да опорочат всичко. Кой ли им даде мегафона точно на тях? Писаха хора в социалната мрежа фейсбук.

Вече никой няма да повяр­ва на идеята, всичко е поли­тическо и е очеваден провал, казват те и са прави… Ето защо ние от вестник Топ Пре­са – югозападният таблоид, решихме да вземем страна и да заявим на обществеността в Благоевград – стигнахте дъ­ното. Не се обиждайте! Дотам ли я докарахме, скъпи прияте­ли, човекът с няколко десети преференциални гласа, поли­тическият труп Ханджийски да ви води и да ви предста­влява? Той, областният лидер на ДСБ, човекът, признал че е гласувал за Камбитов, да иска „смяна на системата“? Вие нима забравихте чия пар­тия представлява той? Тази на Иван Костов. Човекът, който съсипа българската ин­дустрия и продаде за жълти стотинки индустрията, която нашите майки и бащи строи­ха и дадоха за нея и здраве и живот… Костов ли ще е нови­ят реформатор, човекът, кой­то беше „Цар на цензурата“, създателят на олигархията в България… Оставихте да ви води Калоянчо, неговия чо­век! Той ли ще пали свещи пред партийните централи, той ли ще променя система­та? Жалки сте!

Жалки сте, защото остави­хте Калоянчо, Златка и ця­лата западнала опозиция да изживеят своите пет минути слава и щастие. Представете си, това са хора, чиито ини­циативи не се уважават от нито един човек, на протести­те, обявени от Ханджийски преди време, медиите бяха повече от протестиращите, а Калоянчо оплю народа, каз­вайки, че много хора искат да дойдат, но ги „било страх“. Сега защо не ги беше страх бе, Калояне? Щото искаха нещо справедливо, но ти се яви като лъжица лай…а в кацата им с мед и умириса всичко.

Щях да падна от смях, ко­гато видях на видеата от протеста, излъчени по ин­формационна агенция www. toppresa.com, чакащата някоя партия да я покани за лидер Злата Ризова да протестира срещу бедността с боту­ши от 500 лева. Тя – имотната „дама“, жената, която е способна да реституира и сградата на църк­вата във Вароша, дори гробищата е готова да рести­туира, стига да й се даде шанс… Да плюе системата, щото е „бедна“. От плакнещите окото фотосесии, които излизат с госпожи­ца Ризова из меди­ите, ясно се виж­да, че спалнята й е марка и струва над 7000 лева, дре­хите ий без спор – топ модна селекция за хиляди левове, тя ли е бедната? О, Боже по­мози! Беден ли е Калоян Ха­джийски, който не спира да поства снимки от екзотични екскурзии, докато обикнове­ните хора, които води за носа, мизерстват? Дъното, дъното… Чак дълбаете надолу, благо­евградчани!

На Благоевград са му нужни нови лица, нови идеи и кон­цепции. Старите „пърдала“ в местната политика, намърда­ли се с тарикатлък и схеми, са воденичният камък на мест­ната политика, която ще дър­жи града в колапс и ще пречи на неговото развитие. Бога­таши, лидери на опозиции, ви гледат тежко от луксозните си возила и се опитват да ви водят за носа, не за да проме­нят нещо, а за да се намърдат на по топъл стол… Това не го ли осъзнавате?

Такива политици не помагат – те пречат. Дейността им на­подобяват тази на паразита и е време да намерим лек сре­щу тях. Защото минаха грани­цата, съсипаха единственото нещо смислено, случило се в югозападната столица по­следно време – чистите и смислените протести. Затова молим ви, уважаеми читатели на Топ Преса – югозападният таблоид, видите ли измисле­ните лица, самообвинилите се политици, общественици и опозиционери да вземат ме­гафона – изпъдете ги. Кажете им да си идат в продажната политическа клика, която представляват и която ви до­кара до ситуация да протес­тирате. Така е най-справедли­во! Вярвам във вас!

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене