Екснационалът Д. Макриев избухна: Къде е това „Хебър“?

Бившият национал Димитър Макриев избухна: „Къде е това „Хебър“? Така нападателят отговори на слуховете, които цяла седмица го пращат в Пазарджик като попълнение на лидера в Югозападната Трета лига след скоропостижния край на авантюрата „Арда“.

На този етап не мисля да играя в България, още по-малко в аматьорски отбор. Имам две оферти от Израел и една от Кипър, допълни неврокопчанинът, който на 7 януари ще навърши 35 г.

Една от вероятните дестинации, които са опция за него на Острова на Афродита, е втородивизионният „Дигенис“, където директор е съгражданинът му Костадин Башов. Местните медии не изключват и варианта със завръщането му в „Неа Саламина“, отбора, за който игра предните три сезона и вкара над 50 гола. Солиден аргумент в тази посока е, че там притежава къща, в която семейството му живее, а децата му учат в тамошно училище. Позивната от Израел се свързва с бившия му клуб „Ашдод“, който в момента крета на дъното на елитната дивизия. Там още помнят изявите му с екипа на тима при двата му престоя между 2008/2011 г. и 2012/2013 г. с общо 133 изиграни срещи и 53 отбелязани попадения. За привличането му тогава евреите броиха близо 1.5 млн. долара на словенския „Марибор“.

СТОЯН МАНОВ

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене