Свържете се с нас

Политика

Депутатът Елхан Кълков, гост на общото събрание на ДПС в Лъжница ,ще обсъждат работата на кмета Заафер Койнар.

Публикувано

на

 Народният представител, Елхан Кълков днес ще е официален гост на общото събрание на ДПС в гоцеделчевското село Лъжница .

Членове и симпатизанти на ДПС в гоцеделчевското село ,според предварителният дневен ред, ще обсъдят работата на местния кмет  Заафер Койнар  и ще определят приоритетите за бъдещата работа на структурата .

 В целият гоцеделчевски регион , по населените места ,общинските и местни структури на ДПС стартираха провеждане на общи събрания на които се ревизира дейността на местната власт , кметовете и общинските съветници  и се стягат редиците на партията . В много от общинските структури по време на течащите общи събрания се приемат нови членове и се начертават приоритетни  партийни и други инициативи и  съответно предизборни такива .

коментара

Политика

Стимулират финансово деца и младежи от община Дупница

Публикувано

на

До края на месец април се приемат документи за стипендии и финансово стимулиране на деца и младежи от община Дупница.

За първа година по инициатива на кмета на Община Дупница инж. Методи Чимев ще бъдат отпускани средства съгласно приетата през месец януари от Общинския съвет Наредба за условията и реда за отпускане на стипендии и финансово стимулиране на деца и младежи. В бюджета на общината са заложени малко над 9 000 лева. До 15. май трябва да станат ясни определените в областите –  наука и техника, изкуство и култура, спорт. Стипендиите са годишна  „Свети Иван Рилски“, 3-годишни стипендии, месечни стипендии (от 3 до 6 месеца) и финансово стимулиране в размер на една минимална заплата.

Документи се подават в деловодството, като при въпроси гражданите могат да се обръщат за консултация на тел. 0701/5 92 38.

През месец август ще се проведе втора сесия за събиране на документи за отпускане на месечни стипендии и финансово стимулиране.

 

коментара

Продължете с четенето

Политика

Христо Спасов е дванайстият печеливш в състезанието на АТАКА за евродепутати

Публикувано

на

Христо Спасов от Пловдив е дванайстият печеливш в състезанието на АТАКА за евродепутати. Завършил е икономика в Благоевград. Владее английски, руски, гръцки език.

Припомняме, че в началото на месеца стартира първият по рода си проект на партия АТАКА и АЛФА ТВ ,,Политическа академия – випуск 2019”.

Не пропускайте и вие последен шанс да се включите в уникалната надпревара за евродепутати, като се запишете на www.ataka.bg/izbori.

Ето и днешните участници, които може да подкрепите до 18.04 (четвъртък) до 14:00 ч., като изпратите СМС (без надценка, според тарифния ви план):

  1. Димитър Величков – 0883 693 401
  2. Апостол Анастасиу – 0883 693 402
  3. Георги Димов – 0883 693 403

Повече информация за кандидатите, условията на играта, както и всички издания на предаването може да намерите тук: https://alfa.bg

 

 

 

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

април 2019
П В С Ч П С Н
« мар.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ПОПУЛЯРНИ