Новото общинско ръководство на ГЕРБ-Перник проведе първото си събрание

Символично в деня на християнското семейство новото общинско ръководство на ГЕРБ-Перник проведе първото си заседание под ръководството на общинския координатор Ирена Соколова.„Убедена съм, че новоизбраното общинско ръководство ще  работи с желание и диалогичност, както сме го правили и досега, за да поддържаме добрия контакт с хората, да работим за създаване на общност, да споделяме мнения, настроения и идеи и да намираме общи решения с пътища за постигането им “, заяви Ирена Соколова. Тя бе категорична, че общинската организация няма да отстъпи от своите ангажименти за подобряване на средата и атмосферата, както в областния център, така и в малките населени места в общината.

Областният координатор на ГЕРБ-Перник Вяра Церовска представи новото общинско ръководство и подчерта, че вярва, че структурата ще продължава да бъде работилница за идеи за партията и двигател за прокарване на реформи. Тя пожела на новото ръководство на общинската организация на ГЕРБ все така с мотивация, сила и енергия да отстоява идеите и принципите на ГЕРБ и  да работят с ясно виждане за бъдещето на община Перник.

Членовете на общинското ръководството обсъдиха изпълнението на предизборните ангажименти  и приоритетите в държавния бюджет за 2019 г. в  сферата социалната политика, образованието и политиката по доходите. Разгледани бяха също различни организационни въпроси, планирани бяха предстоящите инициативи и мероприятия на местната структура на партията през месец декември.

По време на събранието бяха приети нови кандидатури за членове на най-голямата политическа сила в страната и в Перник.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене