„Една мечта“ – Николина Чакърдъкова с нов мегаспектакъл на 8.12 във ФКЦ

„Магьосницата от Пирина“ и Неврокопският танцов ансамбъл ще завладеят варненската публика с феерия от танци, мелодични песни, красиви костюми и много музика!

Заповядайте на „Една мечта“ – празничен концерт на Николина Чакърдъкова и Неврокопски танцов ансамбъл на 8 декември от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център.

До четвъртък само билетен център на театър „Българан“ ще предлага един билет за двама от редовните цени.

По традиция – концертите на Николина Чакърдъкова и Неврокопски танцов ансамбъл са истински спектакли, изпъстрени от свежестта на красивите български носии, великолепни песни и кръшни танци!

Спектакълът „Една мечта“ на Николина Чакърдъкова е истински музикален посланик чрез силата на българския фолклор.

„Елате заедно да се веселим! Нека заедно с българския фолклор почувстваме гордостта от това че сме българи, че можем и ще ни има!

Ние можем да бъдем богати днес и сега, като се радваме на това, което имаме, защото не можем с вълшебна пръчка да променим света веднага.

Животът е много хубав. Осъзнала съм го. Оценявам го всяка минута, всяка секунда. Ние можем да се стремим към по-добро битие, да създаваме по-красиви и по-хубави неща.

Най-хубавото, което човек може да прави, е да дава. Аз мога с песни и танци да давам настроение. Друг може да дава любов – любов към ближния, любов към децата, към родното място, към родината, към всичко.

Когато човек се научи да дава, тогава наистина оценява, че най-голямото богатство е “здраве, сила, мир и любов“. На това се крепи светът. За мен това е водещото.“

Николина Чакърдъкова

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене