Провеждане на конкурс за нов наемател на дискотека “Dope”/нощния/ гласуват на предстоящата сесия съветниците от Гоце Делчев

Общинските съветници в Гоце Делчев търсят нов наемател на затворената преди повече от година дискотека “Dope” на която последният наемател бе синът на певицата Николина Чакардъкова  Васил Чакардъков/Чики/ .

На предстоящата сесия на ОбС съветниците  ще гласуват провеждането на публично обявен конкурс за отдаване под наем на „Нощен бар“ в сградата на Дома на културата.

Дискотеката позната на младите хора  от гоцеделчевско като /Нощния/ затвори врати миналата година през месец октомври и вече повече от година тя не е действаща .

Запознати коментират ,че една от причините  дискотеката в Домът на културата да спусне кипенците  е конкуренцията от другия нощен клуб в Гоце Делчев ,обстановката, не подходящата музика и др.

 

Предложението  за отдаването под наем  на Нощен клуб “Dope” ще бъде  подложено на обсъждане и гласуване най- напред  в комисиите по бюджет и общинска собственост, които ще заседават в четвъртък и петък след което ще влезе и  в дневният ред на предстоящата сесия.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене