Екшън след свинска сватба!

Пребита жена иска лично шефът на полицията да арестува гаджето й

Екшън след  свинска сватба се разигра в махала Орешевица над с. Цървище, община Бобошево. В понеделник около 22,00 ч. е подаден сигнал на тел. 112 в Спешен център – Рила за бита 52-г. жена. Линейката с екип на Спешен център веднага потеглила за подадения адрес в махала Орешевица, до която се стига по коларски път, минаващ покрай дълбоко дере. Махалата е труднодостъпна и линейката не могла да стигне до адреса, но дежурният лекар държал телефонна връзка с пострадалата 52-г. Цветанка Б. Тя обещала да слезе от махалата до мястото, където линейката я чакала на пътя.

Повече от 30 минути екипът чакал жената, която заявила по телефона, че мъжът, с когото живее на семейни начала, я набил, защото се скарали за последната чаша вино, останало след гостите на  т.нар. свинска сватба.

От Спешен център в Рила съобщиха, че след половинчасово чакане на екипа с линейката жената отказала да бъде прегледана от лекар и поискала лично шефът на РУ – Рила да отиде в махала Орешевица и да задържи пияния й приятел, защото се страхувала да се върне вкъщи.

От тел. 112 били “отбой” и съобщили на екипа да се връща обратно в Спешен център – Рила, тъй като подалата сигнал жена се отказала от медицинска помощ.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

struma.bg

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене