Бившия мениджър на гръцката фирма „Вента“ Нина Тунчева стана мениджър на световно известна компания за италианска супер – козметика

Бившия мениджър на гръцката фирма „Вента“ Нина Тунчева  стана мениджър на световно известна компания за италианска супер – козметика, в четвъртък в, Благоевград тя отваря  първият магазин в страната от веригата  Lucy Pinc

От мениджър на гръцката фирма“ Вента“ в хаджидимовското село Копривлен,изключително предприемчивата и известна в целият гоцеделчевски  регион с професионализма си , г-жа  Нина Тунчева достигна върха на своята кариера, и от няколко месеца  тя  вече е, мениджър и представител за България  на голямата и световно известна италианска  козметична компания MULTI NUTRY  която е собственост на  Independent Corporation.

Представителстото  на италианската корпурация което управлява като български представител и мениджър Нина Тунчева, е  вече базирано в Благоевград .Този четвъртък на 22.11.2018  на ул. “ Мизия “ 3 /срещу операта/в Благоевград, където се намира и просторният и модерен офис , врати  отваря  и първия в страната магазин  за италианска козметика MULTI NUTRY  от веригата  Lucy Pinc в който ще се предлагат невероятните  и много търсени  продукти на aquolina които са истинска мечта за всяка  дама .

Собственик на корпурацията е италианският бизнесмен Еторе Абруцини .  Козметиката  MULTI NUTRY  e изцяло създадена именно от него и  тя набира голяма  скорост в предпочитанията  на клиентите по света  и респективно голяма скорост набират  и  продажбите, поради  положителната  ефективност  на уникалната козметика.

В Атина  и Солун – Гърция,  италианския създател на козметиката MULTI NUTRY  ,Еторе Абруцини  има собствено  производство  както и няколко магазина в които се предлага  козметичната линия.  С продуктите си Аторе Абруцини печели десетки  супер престижни награди на световните подиуми.

„ Това със сигурност няма да е единственият магазин на територията на обл. Благоевград  . Намеренията са ми да създам в областта и страната, наша българска верига от магазини .  Продуктите се кутират много добре както в Италия така и в Гърция, Кипър, Албания и сега вече и в България „ заяви пред Топ Преса, г-жа Нина Тунчева .

Тя не скри, че много обича гоцеделчевският край от където е стартирала кариерата й ,и следващите планове  които се готви да осъществи предприемчивата дама, като  перспектива в бизнеса, са да отвори  магазин на световно известната италианска козметична компания Independent Corporation с  продуктите на MULTI NUTRY  и aquolina и в Гоце Делчев .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене