Стартира празничната седмица в ОУ „Св. Климент Охридски „ в гърменското село Дебрен по случай 93 годишнината на школото

От днес в Обединено училище „Св. Климент Охридски“ в гърменското село Дебрен цари празнична обстановка .

В школото стартира празничната седмица по случай патронният празник на училището който всяка година се чества подобаващо на 25-и ноември .

През цялата в празнична седмица в школото са предвидени десетки интересни мероприятия , като днес първокласниците ще покажат умения по правопис и краснопис .

От днес  до 22-ри ноември  в училището в Дебрен стартира и провеждането на Шах – турнир който ще ръководи майстора на шахматната дъска учителят   Исмет Ходжов. Интересния Шах турнир  с Исмет Ходжов  ще се проведе с всички класове и във всички класни стаи.

Утре в библиотеката на училището в Дебрен ще се проведе четене на историята за Климент Охридски под ръководството на учителката Рамзие Комарова.

Обичаните от възпитаниците  на ОУ“Св.Климент Охридски   спортни  игри са  предвидени за сряда  под мотото „Спортни игри с 5 клас“ ръководител на които е учителят Исмаил Комаров .  Спортна площадка на училището  в сряда пък и рлез цялата празнична седмица  за поредна година  ще се превърне в  арена  на своеобразно спортно състезание изпълнено със спортменски дух , много глъч и детска радост.

Интересното и малко позабравено състезание „Бързи, смели, сръчни“ ще оживее  в празничната седмица   на училището  в Дебрен също на Спортната площадка с   децата от начален етап на обучение .Това ще се случи  на 22.11. 2018г./Четвъртък/ от 15.30ч.

От понеделник до петък , децата и по- големите ученици  от всички класове ще подготвят изложба и ще украсят коридори в училището с рисунки  на тема  „ Моето родно училище“с ръководител  Ана Чаушева.

Още една изложба „Приложни изкуства“  ще краси коридорите на  ОУ „Св.Климент Охридски „през тази празнична седмица ръководител на която е Амиде Даргутева.

В четвъртък на 22.11. от 15 часа във  волейболни и баскетболни срещи ще се състезават на Спортната площадка  8 и 9 клас с ръководени от учителят  Елвер Топчиев

Празнична програма  на сцена също е предвидена като кулминация на празничната седмица .Интересната програмата  с участието на таланtливи възпитаници на школото е с ръководител учителката А.Топчиева и тя ще започне  в петък в 14.45ч.

Много гости  с още по –много и добри пожелания , очаква за своя патронен празник и тази година ръководството , учителите и учениците  от Обединено  училище „Св. Климент Охридски“ .Гостите ще имат възможност да се насладят на празничната програма и многото организирани  мероприятия по случай 93-та  годишнина на училището в Дебрен .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене