НПО „Спаси София“ прераства в партия с име „Спаси България“! Зад проекта стои бизнесменът Иво Прокопиев и 5-мата младежи от скандалната неправителствена организация!

Активистите от НПО „Спаси София“ са започнали усилено изграждане на партийни структури в страната, докато положението е размирно и хиляди хора протестират в големи и малки градове. Крайната цел е скандалната неправителствената организация да използва енергията от недоволството и да прерасне в партия с име „Спаси България“. На следващият етап е планирано новата формация да си партнира с десните „Да, България“ и ДСБ .

Това разкрива в последният си брой вестник „Галерия“, като се позовава на политически анализатори от десницата. Зелена светлина на бъдещия политически проект е дал лично самият олигарх Иво Прокопиев. Каолиновият бизнесмен изпитвал дълбоки симпатии към момчетата от „Спаси София“ , които „Галерия“ уличи с документи, че прокарват лобистки интереси при обществени поръчки в столицата.

През последните месеци лицата на НПО-то Андрей Зографски, Виктор Чаушев, Гергин Борисов и Христо Илиев са особено активни, а Борис Бонев направо лети на крилете на недоволството.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене