Слаб сняг вали на прохода Предел и Попови ливади

Слаб сняг вали на прохода Предел и Попови ливади. В останалата част от областта вали слаб дъжд. Пътните настилки са мокри, на местата със снеговалеж, в планинските и усойни райони – частично заснежени и обработени. Това каза дежурният служител в Областно пътно управление – Благоевград.

Движението в района на село Чучулигово от км 437+974 до км 438+264 в посока София трябва да се осъществява с повишено внимание и при спазване на ограничението на скоростта до 70 км/ч. Причината е, че се изгражда забавителен шлюз и вход към локално платно на търговски комплекс до 11.03.2018 г. Интензивно се извършва движението по автомагистрала „Струма“ и Главен път Е-79. Прохода Предел е отворен за преминаването на всички видове моторни превозни средства. През нощта няма регистрирани тежки пътни инциденти, информира “Фокус”.

Към момента никъде не се извършват ремонти дейности. Повишена опасност от падащи камъни има в района на Кресненското дефиле и по второкласен път – 19 Симитли – Гоце Делчев.Необходимо е шофьорите да карат с особено внимание в тези райони, за да бъдат избегнати инциденти.

blagoevgrad.eu

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене