ХОРОСКОП ЗА 18 НОЕМВРИ

ОВЕН

Неделя се очер­та­ва до­бър ден за Ов­ни­те, въп­ре­ки че се за­бе­ляз­ва ня­как­во не­до­вол­с­т­во и не­доб­ро нас­т­ро­е­ние у вас. Ве­ро­я­т­но сте по­тис­на­ти на те­ма па­ри и то­ва ка­то че ли е най-ха­рак­тер­но за ня­кои биз­нес­ме­ни в съд­ру­жен биз­нес. Има­те прек­рас­ни пред­пос­тав­ки за раз­ви­ти­е­то на дей­ност­та си и ако се за­дейс­т­ва­те по-се­ри­о­з­но, неп­ре­мен­но ще има­те доб­ри ре­зул­та­ти. Слу­жеб­но мо­же да има­те проб­лем, по­ра­ди гаф от стра­на на ваш ко­ле­га.

ТЕЛЕЦ

За­ба­вя­не в де­ла­та и пре­пят­с­т­вия, по­ра­ди проб­ле­ми, съз­да­де­ни от бли­зък чо­век, са при­чи­на за ло­шо­то нас­т­ро­е­ние при Те­лец. Ако дейс­т­ва­те тър­пе­ли­во и ра­зум­но-дип­ло­ма­тич­но, де­нят мо­же да ви пред­ло­жи при­я­тен сюр­п­риз. Ва­ше­то вни­ма­тел­но от­но­ше­ние към слу­жеб­ни­те за­дъл­же­ния ще бъ­де ед­на бла­гоп­ри­я­т­на пред­пос­тав­ка за ус­пеш­но­то ви раз­ви­тие в неделя.

БЛИЗНАЦИ

Неделя е дос­та емо­ци­о­на­лна за Близ­на­ци­те и има ве­ро­я­т­ност да раз­ре­ши­те ня­кои лич­ни проб­ле­ми. Фи­нан­со­во­то ви осъ­щес­т­вя­ва­не е за­ви­си­мо от ня­ка­къв мъж и в мно­го слу­чаи ста­ва въп­рос за съ­вет или кон­сул­та­ция с ад­во­кат, юрист или въ­о­б­ще ня­ка­къв чо­век, кой­то е го­тов да по­мог­не. Про­фе­си­о­нал­но Близ­на­ци­те ще са дос­та на­то­ва­ре­ни, но с чуж­да по­мощ ще се спра­ви­те с не­ле­ки­те за­да­чи.

РАК

От емо­ци­о­нал­на глед­на точ­ка неделя е на­то­ва­рен ден за Ра­ци­те. Въп­ре­ки то­ва мно­зи­на от мъ­же­те на то­зи знак ще се на­ло­жи да ока­жат ня­как­ва по­мощ ня­ко­му. Дру­ги от вас мо­гат да раз­чи­тат на сво­я­та ав­то­ри­тет­ност за раз­ре­ша­ва­не на важ­ни въп­ро­си. Слу­жеб­ни­ят ден ще пре­ми­не при­я­т­но, а има пер­с­пек­ти­ви и за ма­те­ри­а­л­ни при­до­бив­ки. Гол­яма част от Pа­ци­те ще се за­рад­ват на ху­ба­ва но­ви­на.

ЛЪВ

Ду­шев­но­то не­раз­по­ло­же­ние у мно­зи­на от Лъв ще ви нас­т­рои сан­ти­мен­тал­но с пог­лед към спо­ме­ни­те. Ня­кои от вас се чув­с­т­ват емо­ци­о­нал­но ог­ра­бе­ни, мо­же би пре­у­ве­ли­ча­ва­те зна­че­ни­е­то на фак­ти­те. На­пъл­но в със­то­я­ние сте да прег­лът­не­те ня­кои ра­зо­ча­ро­ва­ния и да се за­ло­ви­те здра­во за ра­бо­та. Кон­цен­т­ри­рай­те се за де­ло­ва ре­а­ли­за­ция и ще бъ­де­те удов­лет­во­ре­ни от днешния ден. Ще има­те нов път в раз­ви­тие­то – лич­но и де­ло­во.

ДЕВА

Неделя е мно­го пе­че­ливш за Де­ви­те и мно­зи­на от вас ще се спра­вят с труд­нос­ти, съз­да­де­ни от не­о­б­мис­ле­ни дейс­т­вия на бли­зък чо­век. Бла­гос­к­лон­но­то от­но­ше­ние на ви­со­ко­пос­та­ве­но ли­це спря­мо вас днес е мно­го важ­но за раз­ре­ша­ва­не на ад­ми­нис­т­ра­тив­ни или фи­нан­со­ви въп­ро­си. Прек­рас­но пре­ми­на­ва и слу­жеб­ни­ят ден, мо­жете да се на­дя­вате на раз­ц­вет.

ВЕЗНИ

Щас­т­лив ден за Вез­ни­те, осо­бе­но за се­мей­ни­те сред вас и те­зи, ко­и­то се под­гот­вят за сват­ба. По­ве­че­то от вас ще се рад­ват на зна­чи­тел­ни при­до­бив­ки за до­ма, въп­ре­ки че има и ня­ка­къв фи­нан­сов проб­лем. Ва­ша­та при­леж­ност и нас­той­чи­вост по от­но­ше­ние на про­фе­си­о­нал­ни­те ви за­дъл­же­ния ще до­ве­де до за­вър­шен вид ан­га­жи­мен­ти­те ви. Де­нят не е под­хо­дящ за сре­щи с при­я­те­ли и близ­ки.

СКОРПИОН

Зле се чув­с­т­ват Скор­пи­о­ни­те в неделя, но ще раз­бе­рат за бла­гоп­ри­я­тен из­ход от при­тес­ня­ващ ги проб­лем. Днес е въз­мож­но да по­лу­чи­те доб­ри съ­о­б­ще­ния, от­на­ся­щи се до по­доб­ря­ва­не на ма­те­ри­а­л­но­то ви по­ло­же­ние по слу­жеб­на ли­ния. Ня­кои ще бъ­дат щас­т­ли­ви от раз­ви­ти­е­то в се­мей­на­та връз­ка и бла­гос­к­лон­но­то от­но­ше­ние на ня­ко­го спря­мо вас. Прог­ра­ми­рай­те вре­ме­то си да­леч нaпред и се мо­би­ли­зи­рай­те.

СТРЕЛЕЦ

Сан­ти­мен­тал­но нас­т­ро­е­ни са Стрел­ци­те в неделя, а де­нят им пред­ла­га го­лям ус­пех. Ста­ва въп­рос за се­ри­о­з­ни па­рич­ни и ма­те­ри­а­л­ни при­до­бив­ки. Мно­го ве­ро­я­тен е ло­та­ри­ен или друг вид ха­зар­тен шанс. На ра­бот­но­то мяс­то ви очак­ва дос­та ра­бо­та, нап­рег­не­те уси­ли­я­та си и не я от­ла­гай­те, дейс­т­вай­те пре­циз­но и ще бъ­де­те удов­лет­во­ре­ни от ре­зул­та­та. Днес ще по­лу­чи­те по­ка­на за смяна на ра­бо­та­та и ако я прие­ме­те, то­ва ще ста­не скоро.

КОЗИРОГ

Из­к­лю­чи­тел­но ус­пе­шен и пе­че­ливш ден, въп­ре­ки че Ко­зи­ро­зи­те из­жи­вя­ват проб­ле­ми на вът­реш­но ни­во. Ве­ро­я­т­но ста­ва въп­рос за друж­ба и лю­бов с хар­мо­ния в от­но­ше­ни­я­та. Же­ни­те от зна­ка ще про­я­вят ве­ли­ко­ду­шие за ста­би­ли­за­ци­я­та, до­ка­то мъ­же­те раз­чи­тат и тър­сят бла­гос­к­лон­ност­та на же­на. Има се­ри­о­з­ни ус­ло­вия за фи­нан­сов раз­ц­вет.

ВОДОЛЕЙ

Неделя е прек­ра­сен ден за Во­до­ле­и­те и мно­зи­на от вас ще имат по­вод да се чув­с­т­ват об­лек­че­ни и щас­т­ли­ви. Ще раз­бе­ре­те за бла­гос­к­лон­но­то от­но­ше­ние на ня­ко­го спря­мо фи­нан­со­вия ви проб­лем и не е из­к­лю­че­но въп­ро­сът да се раз­ре­ши. За­бе­ляз­ва се дос­та го­ля­ма до­за емо­ци­о­нал­ност и до­ри еуфо­рия в по­ве­де­ни­е­то на ня­кои, ко­е­то не е мно­го пре­по­ръ­чи­тел­но осо­бе­но на ра­бот­но­то мяс­то.

РИБИ

Днес об­с­то­я­тел­с­т­ва­та се под­реж­дат във ва­ша пол­за. Не бъ­де­те аг­ре­сив­ни и кри­тич­ни към окол­ни­те. Прек­рас­но се раз­ре­ша­ва проб­лем с род­ни­на с ин­те­ли­ген­т­на­та на­ме­са на же­на. Не осо­бе­но удов­лет­во­ре­ни ще бъ­де­те от слу­жеб­ната неделя, но са си­гур­ни ня­кои ма­те­ри­а­л­ни при­до­бив­ки. Пе­че­ливш ден за кон­так­ти и де­ло­ви сре­щи. При биз­нес­ме­ни­те се оче­рта­ват но­вос­ти, кои­то ще до­ве­дат до про­ме­ни­ в де­ла­та им.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене