Подкрепете „Веселие”!

След невероятния спектакъл, който Ансамбъл „Веселие” представи на публиката през изминалата седмица, сега е време да ги подкрепим като гласуваме за тях. Концертът от Фолклорна танцова панорама в Благоевград се състоя на 10.11.2018 в спортна зала Скаптопара, а в него участваха Ансамбъл Пирин, Ансамбъл Веселие – Симитли, Ансамбъл Актавис – Дупница, Пирински танцов ансамбъл Вихрен и Танцов състав Зора – Дупница.

АКО НАШИТЕ ТАНЦЬОРИ СА ВИ ХАРЕСАЛИ НА ФОЛКЛОРНАТА ТАНЦОВА ПАНОРАМА В БЛАГОЕВГРАД ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА ГИ ПОДКРЕПИТЕ С ВОТ НА ПУБЛИКАТА ЗА НЕПРОФЕСИОНАЛНИ АНСАМБЛИ (SMS НА НОМЕР 191935 – КОД ЗА ГЛАСУВАНЕ 206). ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРИМ.

Припомняме, че след всеки концерт ръководителите теглят жребий и три от участващите групи получават парични награди за участие, а другите получават право на участие в годишните дарения, които ще бъдат раздадени на 19 януари 2019 година, на заключителен концерт в Зала 11 на НДК. Тогава ще бъдат връчени и Годишните награди на фондация Българско танцово изкуство. Наградите за непрофесионални групи са за цялостно представяне, а за професионални – за хореография на сценичен танц.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене