Свържете се с нас

Новини

Един от най- добрите и уставни полицаи на РУ Гоце Делчев Раиф Манов, бе скъп гост на децата от Детска градина „Детелина“ в Огняново

Публикувано

на

И момчетата и момичетата от Детска градина „Детелина“ в гърменското село  Огняново ,днес след срещата си с районен полицейски инспектор Раиф Манов поискаха като пораснат да станат  полицаи.

Районен инспектор Манов ,бе скъп и много интересен гост за малчуганите от детското заведение в Огняново с които той разговаря за опасностите които ги грозят на пътя ако пресичат без придружител улиците ,за лошите хора които полицаите ловят и наказват ,за професията полицай , и за всичко което малките любопитковци питаха по време на срещата . Те имаха възможност да пипнат полицейската палка,знака „Стоп“ с който полицаите спират за проверка автомобилите на пътя както, и да разгледат полицейският автомобил . Срещата с полицай Манов в детската градина в Огняново  не мина без почерпка  и обещания за нови срещи .

Районен инспектор Раиф Манов е един от най- добрите и уставни ченгена на РУ Гоце Делчев който с визията си и изрядно поддържаната унифолма е еталон за полицай в региона . От две години той е районен инспектор и отговаря  за реда на няколко от гърменските села в което число влиза и  Огняново .

Чест прави на полицаи от РУ Гоце Делчев за инициативите им в училища и детски градини при които подрастващите освен, че се запознават с много и интересни за тях правила които трябва да спазват, се запознават и с професията полицай и самата  полицейската работа , коментират учители и директори на детски  градини и училища  в които са проведени вече инициативи на  РУ Гоце Делчев .

коментара

Новини

Доц. Василев разказа на учениците какво е Обществения посредник и по какви въпроси могат да се обърнат към него

Публикувано

на

Общественият посредник на територията на Община Благоевград за първи път изнесе презентация на ученици от XI и XII клас в НХГ „Св. Св. Кирил и Методий – Благоевград. Доц. Василев разказа на учениците какво е местния Обществения посредник и по какви въпроси могат да се обърнат към него. Той представи както дейността си до момента, така и целите и приоритетите за предстоящата година, участието си в публични дискусии и форуми и бъдещите кампании и инициативи в институцията Обществен посредник на територията на Община Благоевград. Основната цел към която доц. д-р Валентин Василев се стреми е да помогне на институцията да стане разпознаваема в социалния и обществен живот и с присъствието си да бъде както защитник и посредник между гражданите и администрацията, така и катализатор за нови идеи, подпомагащи диалога между гражданското общество, образователните институции и публичната администрация. Срещата завърши с приятелско обещание за нови скорошни срещи и инициативи.

коментара

Продължете с четенето

Инциденти

Опел се заби в микробус на „Покровнишко шосе“

Публикувано

на

Опел Астра се заби в микробус „Форд“ на „Покровнишко шосе“ в 18.20 ч.

С линейка в СПО е транспортирана 62-годишна жена с болки в коляното от лекия автомобил.

На място има полиция, която изяснява причините за инцидента.

По-рано днес в района катастрофираха камион и мерцедес, при което колата бе изтласкана от пътя.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

декември 2018
П В С Ч П С Н
« ное.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

ПОПУЛЯРНИ