Граждани дискутират изграждането на газопровод до Разлог и Банско

„БУЛГАРТРАНСГАЗ” ЕАД уведоми, че предстои среща за обществено обсъждане на инвестиционното предложение за изграждане на преносен газопровод до Разлог и Банско. Събитието ще се проведе на 15 ноември /четвъртък/ от 10,30 часа в залата на общинския съвет в Разлог. Обсъждането с всички заинтересовани физически и юридически лица се организира по Закона за опазване на околната среда. Ще се дискутира изготвеният доклад за оценка на въздействието върху околната среда (ОВОС) с всички приложения към него за инвестиционното предложение.

Докладът за ОВОС и приложенията към него, в т.ч. доклад за оценка на степента на въздействие, е на разположение на заинтересованите лица всеки работен ден от 08.30 до 17.00 часа в Министерство на околната среда и водите, в Общинска администрация- Разлог- стая 202, както и в сградата на „БУЛГАРТРАНСГАЗ“ ЕАД.

Той е достъпен и на интернет страницата на компетентния орган по околна среда на адрес:https://www.moew.government.bg/bg/priroda/natura-2000/konsultacii-s-obstestvenostta-na-doklada-za-ocenka-stepenta-na-vuzdejstvie-dosv/na-osnovanie-chl-16-al-2-ot-naredba-za-ovos/

Писмени становища могат да се предоставят във фронт офиса на община Разлог и в сградата на „БУЛГАРТРАНСГАЗ“ ЕАД в София 1336, бул. „Панчо Владигеров” №66, всеки работен ден от 08.30 до 17.00 часа или на срещата за обществено обсъждане.

kmeta.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене