Мъгла в низините, в планините слънце

Пирин

Днес на много места в низините ще има ниска слоеста облачност или мъгла, по-трайна по поречието на Дунав и източните райони на Горнотракийската низина. В останалата част от страната ще преобладава слънчево време с разкъсана – предимно висока облачност. След пладне в източните райони ще се появи слаб югозападен вятър. Максималните температури в повечето места ще са между 8° и 13°, в районите с по трайна мъгла 4°-7°.

За Благоевград максималната температура днес ще е 14°, а минималната (-3°), за Банско 14°/2°, Разлог 15°/3°, Дупница 13°/1°, Кюстендил 14°/-4°, Перник 12°/-1°, Гоце Делчев 14°/6°, Сандански 15°/4° и в Петрич максималните температури ще достигнат до 13°, а минималните до 0°.

Повече за времето в градовете от Югозападна България може да видите тук:

http://www.e-79.com/weather.html

Атмосферното налягане е малко по-ниско от средното за януари – слабо ще се повиши.

Над планините ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен, по върховете до силен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 8°, на 2000 метра – около 3°.

Над Черноморието ще бъде с ниска слоеста облачност или мъгла. След обяд ще се появи слаб вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще 8° – 10°. Вълнението на морето ще бъде 1 – 2 бала. Температурата на морската вода е 7° – 8°.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене