Младо семейство от Брезница сбъдна мечтата си , откри свой стилен фризьорски салон ,вече привлича клиенти от всички възрасти

Това са прекрасните и предприемчиви млади хора Тасим и Гюлфие от гоцеделчевското село Брезница . Те са младо семейство което преди месец  най- после сбъдна отдавнашната си мечта и отвори свой стилен фризьорски салон в родното си село . Тасим е на 32 години ,и именно той е дизайнера на модерното студио за красота в Брезница за което той казва ,че  проекта е обмислян от него цели две години .

Чаровната му половинка Гюлфие е на 28 години ,от много години мечтата й била да стане фризьорка  и сега благодарение на Тасим който тя също запалила по коафьорството мечтата й е сбъдната .

Двамата  са изключително щастливи от бизнеса в който се хвърлиха с много жар и любов  и който вече дава отлични резултати . Тасим и Гюлфие  преминаха курс на обучение и се сдобиха със сертификат при най- добрите коафьори. В Гоце Делчев те получиха повече от добро обучение в най- добрият салон а именно в„Студио Христина“ собственичката на който  бе и официалният гост при откриването на мечтаният  салон за красота на Тасим и Гюлфие в Брезница

Изключително внимателни към клиентите и бързо развиващи  се млади фризьори се очартават още в началото на кариерата си Гюлфие и Тасим.

С позитивното си отношение и вече професионалните си умения те посрещат ежедневно клиентите си които в повечето случаи  се доверяват напълно  на Тасим и Гюлфие в избора на пострижки и прически .

“ Въпреки че сме млади  в бранша, се радваме на доверието и  предпочитанията на нашите клиенти които ние печелим още с  първото им сядане на стола.  Полагам много усилия и влагам с любов лично творчество във всяка прическа. Много обичам да правя прически на булките ,те са млади и прекрасни и както моите прически ги красят в най- важният ден в живота им аз на всяка булка пожелавам , красотата в брака  й да е вечна .Обичам професията си и за мен е истинско щастие да виждам доволното излъчване на клиентите ми като се оглеждат в огледалото след като съм направила  прическата „ , споделя прекрасната Гюлфие .

„Честно да си призная , не бяхме заложили на толкова много  клиенти. Младите хора  все повече държат да изглеждат добре и ние с удоволствие правим това за тях . Наши клиенти са и най- малките и тинейджърите и  хора от околните села които държат на добрият си външен вид. Щастливи сме защото произвеждаме красота и стил „ бяха думите  и на  Тасим за новото им семейно начинание.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене